Connect with us

Τοπική αγορά

Πρόταση συνεργασίας με τα ταξί από τον Σωτήρη Γαλάνη

Published

on

Πρόταση συνεργασίας με τα ταξί της Πάτρας εν όψει της εορταστικής περιόδου κατέθεσε στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, το μέλος του Δ.Σ., Σωτήρης Γαλάνης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γαλάνης προτείνει την έκδοση κουπονιών αξίας τριών ευρώ το καθένα, τα οποία θα εξαργυρώνονται στα συνεργαζόμενα ΤΑΞΙ, για δρομολόγια που θα εκτελούν. Τα κουπόνια αυτά θα προαγοραστούν από εμπόρους, μέλη του συλλόγου, σε πακέτα των 10 ή 20 τεμαχίων. Το κάθε κουπόνι θα προσφέρεται σε καταναλωτή του καταστήματος, ο οποίος θα έχει κάνει αγορές, για παράδειγμα, αξίας 30 ευρώ.

Ο καταναλωτής θα χρησιμοποιεί το κουπόνι στα συνεργαζόμενα ΤΑΞΙ αντί χρημάτων, για την διαδρομή που θα κάνει.
Όπως επισημαίνει, η συνεργασία θα προσφέρει «μια εορταστική προσφορά των μελών μας προς τους καταναλωτές, αφού άλλη εκδήλωση είναι αδύνατον να κάνουμε. Μείωση του κυκλοφοριακού κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, αφού ο καταναλωτής θα έχει δωρεάν πρόσβαση στην αγορά της πόλης , χωρίς να ψάχνει που να παρκάρει το αυτοκίνητο του.

Μείωση του συνωστισμού των λεωφορείων , αφού μια οικογένεια θα μπορεί να επισκεφθεί την αγορά της πόλης σχεδόν δωρεάν. Αύξηση του τζίρου των συναδέλφων ταξιτζήδων, οι οποίοι χειμάζονται αυτήν την περίοδο».
Να σημειωθεί πως ο κ. Γαλάνης έχει ήδη ενημερώσει εκπροσώπους των ταξί οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόταση και μάλιστα, πρότειναν και τα ταξί να διαφημίζουν στα τάμπλετ που διαθέτουν τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement