Connect with us

Μπάσκετ

Πολλές και κρίσιμες μάχες περιλαμβάνει ο επόμενος μήνας για τον Προμηθέα, στις 13/12 με Κολοσσό και στις 22/12 με Μπούρσασπορ

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Ο Δεκέμβριος θα είναι «καυτός» για την ομάδα του Προμηθέα η οποία θα δώσει πολλά παιχνίδια από τα οποία θα κριθούν αρκετά πράγματα για τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Εκτός από την τριάδα-φωτιά που ξεκινά το επόμενο Σαββάτο με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη αλλά και τα δύο ευρωπαϊκά μας σε Γαλλία και Σλοβενία, μέσα σε διάστημα 6 ημερών, η ομάδα του Γιατρά πρόσθεσε και άλλες δύσκολες μάχες στο πρόγραμμά της.

Χθες ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της basketleague και η ομάδα του Προμηθέα ορίστηκε να αγωνιστεί εντός έδρας την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΕΡΤ Flix ενώ το ματς έρχεται για να ολοκληρώσει ένα καυτό διάστημα για την πατρινή ομάδα που θα δώσει 4 ματς σε 8 μέρες και τα 3 από αυτά εκτός Πατρών.
Από εκεί και πέρα η Ευρωλίγκα έκανε γνωστό πως το εξ αναβολής παιχνίδι με την Μπούρσασπορ θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου στο «Δ. Τόφαλος» με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι αγώνες για την φάση των ομίλων μέχρι τέλη Δεκεμβρίου.
Εντός των επόμενων ημερών ο ΕΣΑΚΕ θα ανακοινώσει και το υπόλοιπο πρόγραμμα του μήνα ώστε να οριστικοποιηθούν όλοι οι αναμετρήσεις όμως ήδη η πατρινή ομάδα έχει 5 παιχνίδια και απομένουν τουλάχιστον 2 ή 3 ακόμα για την basket legaue.
ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ
Από εκεί και πέρα η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της με καθημερινές προπονήσεις ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με το Λαύριο που θα γίνει στην Πάτρα και είναι μια καλή ευκαιρία για δοκιμές.
Ο Πατρινός τεχνικός είδε χθες να μπαίνει σιγά-σιγά σε ρυθμούς προπονήσεων και ο Ραντίσεβιτς ο οποίος είναι πιθανό να αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό και να επιστέψει στη δράση μετά από αρκετές μέρες που είχε μείνει «off» από τον τραυματισμό του κόντρα στην Γκραν Κανάρια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement