Connect with us

Γυναίκα

Στιλάτο σακάκι       

Published

on

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται ένα σύνολό σας για να ανανεωθεί είναι ένα κομμάτι σε εξαιρετικά έντονο χρώμα. Η τέχνη του χρώματος, βέβαια, έχει τους δικούς της κανόνες και οι μελετημένοι συνδυασμοί μπορούν πράγματι να δημιουργήσουν πολύ πρωτότυπα αποτελέσματα (colour blocking και τα σχετικά).

Ένας μικρός θησαυρός για εσάς

Ωστόσο, η πρώτη ύλη παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο: το να ανακαλύψετε ένα κομμάτι που ήδη έχει ιδιαίτερο χρώμα είναι σαν να ανακαλύπτετε έναν μικρό θησαυρό. Τις τελευταίες σεζόν η μόδα προσανατολίστηκε σε λιγότερο συνηθισμένες εκδοχές των κλασικών χρωμάτων -σάπιο μήλο, «σκονισμένο» ροζ, κεραμιδί, πράσινο του φασκόμηλου, χρυσό του κουρκουμά.

Θα «φωτίσει» τον χειμώνα σας

Ένα σούπερ στιλάτο μάλλινο σακάκι από τα Μassimo Dutti επιβεβαιώνει την νέα τάση και «ντύνεται» στην απόχρωση της φράουλας. Σε φωτεινό και γλυκό κόκκινο με γενναίες δόσεις ροζ, κλασικό γιακά, τσέπες και σοφιστικέ κουμπιά από ταρταρούγα, το σακάκι αυτό είναι το σούπερ κομμάτι του φετινού χειμώνα -που θα σας καλύψει από φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη.

Κολακεύει την γραμμή σας

Με staight loose fit ώστε να κολακεύει το σώμα χωρίς να το στενεύει, συνδυάζεται ιδανικά με total black αλλά και με λευκά, με τζιν σε κλασικό μπλε και λευκό πουκάμισο, ενώ θα έδειχνε πολύ ενδιαφέρον και με ένα πουκάμισο σε μπεζ ή απαλό κίτρινο!

Ροή ειδήσεων

Advertisement