Connect with us

Μπάσκετ

Ο Πατρινός διαιτητής Φίλιππος Οικονόμου υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΟΚ με τον Φασούλα

Published

on

Πατρινό “χρώμα”  θα έχουν υποψηφιότητες του Παναγιώτη Φασούλα στις επερχόμενε εκλογές της ΕΟΚ καθώς σήμερα ανακοίνωσε  πως υποψήφιος θα είναι ο Πατρινός διαιτητής ποδοσφαίρου Φίλιππος Οικονόμου ο οποίος θα στηρίξει με την εμπειρία του την όλη προσπάθεια.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με μεγάλη συγκίνηση και χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με την πρωτοβουλία  ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ για το ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης #EOK.

Στέκομαι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια του μεγάλου αθλητή Παναγιώτη #Φασούλα και είμαι υπερήφανος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Με μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη θα στηρίξω και θα  βοηθήσω την  ανάπτυξη  του αθλήματος  που αγάπησε και λάτρεψε όλη η Ελλάδα.

Όλοι όσοι αγαπούν το μπάσκετ, από όποια θέση και αν βρίσκονται, είτε ως αθλητές, είτε ως παράγοντες, είτε ως φίλαθλοι, θα μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου και να καταθέτουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους.

Ανυπομονώ να συμπορευθούμε με τον Παναγιώτη Φασούλα και την πρωτοβουλία “ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ” γιατί το μπάσκετ πρέπει να επιστρέψει πάλι στους ανθρώπους του»!

Ροή ειδήσεων

Advertisement