Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Η «Γ» παρουσιάζει όλους τους Πατρινούς που είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές των ομοσπονδιών

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Η πλειοψηφία του αθλητισμού παραμένει στον «πάγκο» λόγω της πανδημίας και μπορεί τα επαγγελματικά πρωταθλήματα να είναι σε δράση, όμως οι περισσότεροι αθλητές περιμένουν να μειωθεί η παρουσία του ιού και να μπορέσουν να επιστρέψουν στα γήπεδα και στον στίβο του κάθε αθλήματος.

Την ίδια ώρα που δεν υπάρχει δράση, θα λέγαμε ότι υπάρχει οργασμός επαφών, διεργασιών, ενδιαφέρον και θέληση Πατρινών παραγόντων να εμπλακούν στα κοινά με στόχο να προσφέρουν τις γνώσεις τους για την αναβάθμιση των αθλημάτων.

Η «Γ» θα επιχειρήσει να παρουσιάσει όλους τους Πατρινούς παράγοντες που επίσημα είναι υποψήφιοι -μέχρι χθες τουλάχιστον- στις εκλογές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα  καταθέτοντας και ένα σχόλιο για τη διαδρομή του καθενός.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ: Είναι ο άνθρωπος που πήρε τον Προμηθέα από τα τοπικά της ΕΣΚΑ-Η και τον έχει φέρει στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» προχωρώντας με σχέδιο και πρόγραμμα, ενώ έχει ρίξει μεγάλο βάρος στις ακαδημίες. Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα δεν είναι απλά υποψήφιος για μια θέση στο εκλογικό συμβούλιο, αλλά είναι ο ίδιος επικεφαλής της κίνησης «Δώσε Πάσα» με στόχο να αποκτήσει την πλειοψηφία στις εκλογές της ΕΟΚ. Με βάση το ρεπορτάζ και τις διεργασίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, ο κ. Λιόλιος είναι το φαβορί για να πάρει την πλειοψηφία των σωματείων και να αποκαθηλώσει τον Γιώργο Βασιλακόπουλο μετά από περίπου 30 χρόνια στην ΕΟΚ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ο επί σειρά ετών γενικός γραμματέας του ΠΟΠ και παλαιότερα μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠ καταβαίνει επικεφαλής και διεκδικεί την προεδρία στην ομοσπονδία. Άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία, με αγάπη και μεράκι για το άθλημα, έχει προσφέρει πολλά στον ΠΟΠ και διεκδικεί να φέρει νέο αέρα στην ελληνική ποδηλασία.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ: Επί σειρά ετών πρόεδρος του Εσπέρου/ΑΟΠΑ και άνθρωπος με σημαντική συνεισφορά στις ακαδημίες του μπάσκετ με πολλά παιδιά να έχουν ξεπηδήσει από αυτές και να έχουν κάνει καριέρα στις μεγάλες κατηγορίες. Κατεβαίνει με την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου για να στηρίξει την προσπάθεια για μια νέα σελίδα στην ΕΟΚ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο νυν αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και παλαιοτέρα προπονητής σε πολλές ομάδες έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του με την παράταξη του Γιώργου Καραμπέτσου που θέλει να ανανεώσει τη θητεία του στον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας βόλεϊ.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΑΣ: Ο γενικός αρχηγός της Ολυμπιάδας βρίσκεται στο πλευρό της Σοφίας Σακοράφα, που κατεβαίνει με την ΑΚΑΣ για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ. Παράγοντας με μεγάλη εμπειρία γύρω από τον στίβο έχει βάλει το λιθαράκι του στις πολλές διακρίσεις του τμήματος τα τελευταία χρόνια.

ΒΑΣΩ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΑΡΕΛΙΔΗ: Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μένει μόνιμα στην Αθήνα, όμως έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Πάτρα και έχει μεγάλη εμπειρία, αφού είναι χρόνια στην ΚΟΕ με πολυσχιδή δράση. Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με την παράταξη «Νέο Κύμα» του ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη.

ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Από τα νέα δραστήρια στελέχη του πατρινού ναυταθλητισμού. Έφορος των τμημάτων πόλο του ΝΟΠ, τα οποία μάλιστα έχουν καταφέρει να πετύχουν τρία μετάλλια τα ισάριθμα τελευταία χρόνια. Είναι υποψήφιος με την παράταξη «Κολυμπάμε Μαζί» του Κυριάκου Γιαννόπουλου.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Αν και άνθρωπος του ποδοσφαίρου όπου έχει κάνει καριέρα ως διαιτητής, τάχθηκε στο πλευρό της παράταξης του Παναγιώτη Φασούλα και έχει βάλει υποψηφιότητα για μέλος της ΕΟΚ στις επερχόμενες εκλογές.

ΤΑΚΗΣ ΤΖΟΒΟΛΟΣ: Ο πρόεδρος της Τ.Ε. ΕΦΟΕΠΑ Δ. Ελλάδας και επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΕΦΟΕΠΑ με στόχο να ανανεώσει τη θητεία του.

ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Πρόεδρος των Φοινίκων Γλυφάδας Πάτρας και επί σειρά ετών μέλος στο Δ.Σ. του ΕΦΟΠΑ, αλλά και παλιός πρόεδρος της Τ.Ε. στην Πάτρα θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΦΟΕΠΑ.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: Ο έφορος ανοιχτής θαλάσσης του Ι.Ο. Πατρών θα είναι υποψήφιος για το Δ.Σ. στο ενιαίο ψηφοδέλτιο της ΕΙΟ.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο πρόεδρος του Ι.Ο. Πατρών και ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη στο άθλημα θα διεκδικήσει τη θέση του προέδρου στην επιτροπή ανοιχτής θαλασσής της ΕΙΟ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ: Πρόκειται για τον πρόεδρο της Τ.Ε. Βορειοδυτικής Ελλάδας στην ΕΓΟ ο οποίος θα είναι υποψήφιος με την «Παράταξη Μαζί» για την γυμναστική στην οποία είναι επικεφαλής ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας της ΕΓΟ Θανάσης Σταθόπουλος.

ΤΑΚΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ: Ο ΝΟΠ αναμένεται να εκπροσωπηθεί και με δεύτερο μέλος στις εκλογές μετά τον Φιλόπουλο, καθώς το μέλος του συλλόγου Τάκης Καλοκαιρινός με πολυετή θητεία στα κοινά του ομίλου, είναι υποψήφιο για μέλος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΙΟ με την παράταξη του Γιάννη Παπαδημητρίου «Φρέσκος Άνεμος».

ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΠΕΡΔΑ: Είναι αντιπρόεδρος του ΑΟΤ Πέλοπας και είναι υποψήφια για το νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας. Πανεπιστημιακός στο επάγγελμα και με σημαντική δράση στο άθλημα.

  • Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα του Πατρινού αντιπρόεδρου του Προμηθέα Τάσου Χρυσανθόπουλου για τη θέση του πρόεδρου της ΕΟ Τοξοβολίας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement