Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Φίλοι και αθλητές αποχαιρετούν μέσω της «Γ» τον ιδιαίτερα αγαπητό, Χάρη Παρίση

Published

on

Σήμερα το μεσημέρι (3 μ.μ.) από τον Ι.Ν. Αγίου Μηνά, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί εν μέσω των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας θα απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον Χάρη Παρίση που έχασε τη μάχη με τη ζωή ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα σε ηλικία 61 ετών.

Τα συλλυπητήρια μηνύματα προς την σύζυγό του, Κική και τα αδέλφια του, Γιώργο και Βασιλική κατέκλυσαν τα social media.
Ο εκλιπών υπηρέτησε τον στίβο ως υπεύθυνος των γραφείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. για περισσότερο από 35 χρόνια, ενώ παθολογική υπήρξε η αγάπη του για την ομάδα του Απόλλωνα στην οποία είχε υπηρετήσει από διάφορες θέσεις, ξεκινώντας ως μικρός αθλητής στα παιδικά και εφηβικά της τμήματα. Ο Χάρης Παρίσης διακρινόταν για την αφοσίωσή του στην δουλειά του και στην εξυπηρέτηση όλων των σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π., αλλά και για την ανιδιοτελή προσφορά του στον αθλητισμό.
Με απόφαση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. το Δημοτικό Γυμναστήριο «Λαδόπουλου» και το Παμπελοποννησιακό Στάδιο λόγω της αιφνίδιας απώλειας του Χάρη Παρίση σήμερα κατά τη διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας θα παραμείνουν κλειστά, ενώ οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα λειτουργήσουν από τις 4:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ.
Επιθυμία της οικογένειας και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. είναι να πραγματοποιηθεί μια τελευταία παρουσία του εκλιπόντος στο χώρο του Δημοτικού Γυμναστηρίου «Λαδόπουλου» που υπήρξε και ο χώρος της μακροχρόνιας προσφοράς του στον Κλασικό Αθλητισμό στις 2:00 μ.μ. Η οικογένεια λόγω των μέτρων της πανδημίας παρακαλεί να παραβρεθούν μόνο εκπρόσωποι σωματείων και συνεργάτες προπονητές. Φυσικά παρόντα θα είναι όλα τα μέλη της Διοίκησης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π.
Χθες η «Γ» μίλησε με πολλούς φίλους και συνεργάτες του Χάρη Παρίση οι οποίοι τον αποχαιρετούν με λόγια αγάπης.
Γιάννης Παυλάκης (Πρόεδρος Α.Σ. Γυμναστικής Β.Δ. Ελλάδας): «Ο κόσμος της γυμναστικής συγκλονίστηκε βαθύτατα από την απώλεια του Χάρη Παρίση. Στο χώρο της γυμναστικής είχε μόνο φίλους και όλοι έτσι τον βλέπαμε. Καλό ταξίδι. φίλε από τα παλιά».
Δημήτρης Σπηλιωτόπουλος (Πρόεδρος ΣΜΑ Ζεύξη): «Έφυγε δυστυχώς ένας συμμαθητής, φίλος, συνεργάτης, εργάτης του αθλητισμού. Σχεδόν απίστευτο… Αλλά η ζωή είναι σκληρή και πολλές φορές ο θάνατος καλεί τους καλούς και ευαίσθητους ανθρώπους νωρίς ίσως γιατί έχει ανάγκη από καλούς ανθρώπους με αγνή ψυχή. Όλοι θα φύγουμε κάποια στιγμή, άλλοι αργά άλλοι πιο γρήγορα. Ο Χάρης άφησε σίγουρα το θετικό στίγμα του σε αυτό τον κόσμο. Καλό ταξίδι, παιδικέ φίλε».
Γεωργία Μητρογιάννη (Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Κριτών στίβου -Προϊσταμένη Γρ. Φυσικής Αγωγής: «Α, ρε Χάρη, μας λείπεις ήδη. Καλό σου ταξίδι».
Νίκος Κουβαράς (Προπονητής Έσπερος 2004): «Καλό παράδεισο να έχεις. Θα μας λείψεις».
Γιώργος Κοζίας (Κριτής στίβου): «Κρίμα, καλό παράδεισο…».
Γεωργία Καρύδη (Υποδιευθύντρια Γυμνασίου Αμαλιάδας και πρώην αθλήτρια και προπονήτρια του Κόροιβου Αμαλιάδας): «Έχω σοκαριστεί! Έφυγε ένας ακούραστος εργάτης του στίβου. Δυσαναπλήρωτο το κενό του!
Αφροδίτη Γιαλούση (Κριτής στίβου): «Ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος. Ας έχει καλό παράδεισο και θα μας λείψει πολύ».
Δημήτρης Γκίτσης (Πρώην αθλητής στίβου): «Ήταν πάντα εκεί, να δηλωθούμε, να πάρουμε τούς αριθμούς μας, να μας βάλει στις σειρές που θα τρέξουμε. Σε όλους τους αγώνες από μικρός μέχρι και σήμερα ήταν παρών… Γενιές και γενιές αθλητών πέρασαν και δηλώθηκαν. Δυστυχώς έφυγε νωρίς. Καλό ταξίδι, φίλε Χάρη Παρίση».
Ελένη Νικολοπούλου (Αθλήτρια στίβου): «Νιώθω βαθύτατα συγκλονισμένη. Ο κ. Χάρης… Από πολύ μικρή έως και τώρα σε όλους τους επίσημους αγώνες πάντα εκεί, χαμογελαστός, να μας δίνει τους αριθμούς και να μας ”πειράζει”. Απίστευτο, σαν να έφυγε ένα κομμάτι του στίβου τόσο νωρίς. Συλλυπητήρια».
Δημήτρης Μπιτσάκος (παλαίμαχος πολίστας, προπονητής): «Θερμά συλλυπητήρια… Καλό ταξίδι, φίλε».
Δημήτρης Πελεγρίδης (Γ.Γ. Αρίωνα): «Μεγάλη η απώλεια του συνεργάτη και φίλου μας Χάρη Παρίση, μας γεμίζει θλίψη και πόνο! Καλό Παράδεισο, φίλε».
Αριστέα Νικολοπούλου (Αθλήτρια στίβου): «Κρίμα, πολύ λυπάμαι για τον Χάρη, έφυγε νωρίς και ήταν υπέροχος άνθρωπος με ευγένεια, καλοσύνη, ευαισθησία προσφορά στο στίβο! Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και καλό παράδεισο να έχει».
Ψήφισμα για την απώλεια του Χάρη Παρίση εξέδωσαν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου, οι διοικήσεις του Απόλλωνα και της Απολλωνιάδας αλλά και η διοίκηση της Ολυμπιάδας.
Τ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: «ΔΙΑΚΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ»
Ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος στο άκουσμα του θανάτου του Χάρη Παρίση, δήλωσε:
«Ο φίλος Χάρης Παρίσης διακόνησε τον αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ μέσα από τις γραμμές του ιστορικού Απόλλωνα και τον στίβο σαν υπάλληλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ επί πολλά χρόνια.
Είναι βαθιά η λύπη όλων των ανθρώπων του αθλητισμού που έφυγε νωρίς μετά από ηρωική μάχη που έδωσε με την τελευταία περιπέτεια της υγείας του και πιο πολύ όσων συνεργαστήκαμε μαζί του, γίναμε φίλοι και τον αγαπούσαμε. Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην σύζυγο του, Κική και στα αδέρφια του, Γιώργο και Βασιλική».
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν οι διοικήσεις των Προμηθέα, ΕΑΠ, Ερμή, Ένωσης προπονητών στίβου κ.ά.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement