Connect with us

Αθλητισμός

Λύσεις στο σκοράρισμα

Published

on

 

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Χρήστος Καραπίτσος «δουλεύει» το γκολ για να έρθει η νίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Με όρεξη και διάθεση συνεχίστηκε η προετοιμασία των «κοκκινόμαυρων» ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας.

Το συγκρότημα του Χρήστου Καραπίτσου δείχνει στις προπονήσεις να είναι αποφασισμένο για την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στην Δόξα και αυτό αφήνει ικανοποιημένο τον τεχνικό της Παναχαϊκής.

Το μεγάλο όμως πρόβλημα των Αχαιών είναι στο σκοράρισμα γιατί όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, αν η μπάλα δεν μπει στο πλεκτό τότε οι τρεις βαθμοί δεν έρχονται.

Το ίδιο προσπαθεί και αυτό το διάστημα ο προπονητής Χρήστος Καραπίτσος. Δηλαδή να βρει λύσεις εκ των έσω. «Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι πρέπει να βάλεις γκολ», τόνισε στη «Γ» ο Χρήστος Καραπίτσος και συνέχισε: «Ένα γκολ δεν είναι απαραίτητο να έρθει από τον επιθετικό της ομάδας. Μπορεί να επιτευχθεί από μια στημένη φάση, από ακραίους παίκτες, από τον οποιοδήποτε. Εμείς δουλεύουμε έτσι ώστε να βρούμε και άλλες λύσεις στο σκοράρισμα».

Στις προπονήσεις και ο Αραβίδης

Ο έμπειρος επιθετικός Χρήστος Αραβίδης επέστρεψε στην Πάτρα μετά το ατομικό πρόγραμμα που έκανε σε ειδικευμένο γιατρό στην Αθήνα και έλαβε μέρος στην χθεσινή προπόνηση. Ο Αραβίδης συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης ωστόσο θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα μπορέσει να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι της Κυριακής.

Από την άλλη ο Πλιάτσικας φαίνεται να είναι ετοιμοπόλεμος αφού έχει μπει από τις αρχές της εβδομάδας στις προπονήσεις και είναι πολύ πιθανόν να τον χρησιμοποιήσει ο Χρήστος Καραπίτσος. Στα θετικά είναι και η επιστροφή του σκληροτράχηλου Μπρους που εξέτισε την ποινή της μια αγωνιστικής και θα δώσει σημαντική βοήθεια στο κέντρο.

Όσον αφορά τον Μουστακόπουλο και τον Αποστολόπουλο συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας και ως γνωστόν δεν υπολογίζονται από τον Χρήστο Καραπίτσο.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και σήμερα στο γήπεδο της Αγυιάς ενώ αύριο η τελευταία θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο «Α. Σπανός». Εν συνεχεία ο Χρήστος Καραπίτσος θα ανακοινώσει την αποστολή για το εντός έδρας ματς με την Δόξα Δράμας.

 ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ COVID-19

Αρνητικά όλα τα χθεσινά τεστ covid-19 στην Παναχαϊκή. Καλή είδηση για την πατρινή ομάδα αφού θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές στο κυριακάτικο παιχνίδι.

Όμως τα 2 μέλη που είχαν προσβληθεί την περασμένη Παρασκευή θα κάνουν σήμερα νέα επαναληπτικά τεστ όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Μπράβο στη διοίκηση της ΠΓΕ, τίμησε Τόφαλο και Ολυμπιονίκες

Ένα μπράβο αξίζει να πούμε στη διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής η οποία πρόσφατα προχώρησε σε ένα ξεχωριστό έργο, με το οποίο τιμά τον Ολυμπιονίκη Δ. Τόφαλο, αλλά και τους υπόλοιπους δέκα που έχει συνολικά στην ιστορία της!

Η ΠΓΕ σε μια δύσκολη εποχή δημιούργησε μια όμορφη πλατεία-στολίδι  στον χώρο που σήμερα βρίσκεται το άγαλμα θέλοντας να τιμήσει την ιστορία της, ακριβώς δίπλα στο σπίτι της.

Η ανακοίνωση της ΠΓΕ: «Είναι ένα έργο το οποίο έπρεπε να είχε γίνει!

Ένα έργο αντάξιο της ιστορίας της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης, το οποίο πλέον κοσμεί τις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας στην είσοδό τους.

Η ΠΓΕ δημιούργησε την πλατεία «Δ. Τόφαλος» εντός των εγκαταστάσεών της -ανεξάρτητα από εκείνη που βρίσκεται έξω από την είσοδο του γηπέδου- και η οποία θα έπρεπε να είχε μετονομαστεί προς τιμήν του Ολυμπιονίκη, Δημητρίου Τόφαλου, θέλοντας έτσι να αναδείξει και να τιμήσει την μεγάλη ιστορία του.

Ωστόσο, ο σύλλογος μας τιμά παράλληλα και τους υπόλοιπους 11 (!!!) στο σύνολο Ολυμπιονίκες μας, τα ονόματα των οποίων αναγράφονται σε ειδική μαρμάρινη πλάκα.

Αποτελεί παντοτινή υποχρέωσή μας να τιμούμε τους ανθρώπους που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία και τις επιτυχίες της ΠΓΕ».

Τακτοποιήθηκε το θέμα Όρλαντιτς, πήρε ενημερότητες

Γράψαμε και χθες πως η διοίκηση της Παναχαϊκής προχωρά ήδη σε πληρωμές ώστε να καλύψει εκκρεμότητες και μια από αυτές που τακτοποιήθηκε ήταν η οφειλή προς τον πρώην παίκτη Πέταρ Όρλαντιτς.

Ο Μαυροβούνιος είχε δικαιωθεί από τον Ιανουάριο από την FIFA ωστόσο τότε δεν είχε πληρωθεί από την κοκκινόμαυρη διοίκηση και αυτό συνέβη προχθές με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένα θέμα.

Επίσης καλύφτηκαν οφειλές προς ΙΚΑ και εφορία με την ΠΑΕ να παίρνει πλέον ενημερότητες που είναι απαραίτητο για το φάκελο αδειοδότησης για τη νέα περίοδο.

Επιπλέον δόθηκαν χρήματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος σε μια προσπάθεια της διοίκησης να μην αφήσει τα οικονομικά θέματα να επηρεάσουν την ομάδα ενώ θα δοθούν χρήματα και τις επόμενες μέρες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement