Connect with us

Ερασιτεχνικό

Έξι χρόνια συμπληρώνονται από τη μέρα που «έφυγε» ο 20χρονος Γ. Γκούμας

Published

on

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την μέρα που κόπηκε βίαια το νήμα της ζωής του 20χρονου παλικαριού, του Γιάννη Γκούμα, του ποδοσφαιριστή της Θύελλας Σκιαδιά.

Ο Χάρος του είχε στήσει καρτέρι το βράδυ της 2ης Ιουνίου του 2015, όταν το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο, στην Πατρών-Κλάους.
Εκεί, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για τον Γιάννη, ο οποίος «έφυγε» πάνω στο άνθος της ηλικίας του, προτού προλάβει να γευτεί τις χαρές της ζωής και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.
Το κενό της απουσίας του μεγάλο για τους γονείς του Νεοκλή Γκούμα και Ευαγγελία Κοντογεωργοπούλου, τα αδέλφια του Ηλία, Θεοδώρα και Γεράσιμο, για τους θείους του, τα ξαδέλφια του, τους στενούς συγγενείς, αλλά και τους καλούς του φίλους και συμπαίκτες.
Όλοι όσοι γνώριζαν τον Γιάννη, μιλούν για ένα αξιολάτρευτο παιδί, που το χαμόγελο «φώτιζε» το πρόσωπό του και τα μάτια του καθρέφτιζαν την αγνή ψυχή του. Μια «ψυχή» που βιάστηκε να πετάξει ψηλά, αλλά από εκεί δίνει κουράγιο και δύναμη στους δικούς του ανθρώπους που θρηνούν για το «φευγιό» του αλλά τον έχουν ζωντανό στην καρδιά και στην σκέψη του…

Ροή ειδήσεων

Advertisement