Connect with us

Ερασιτεχνικό

Η υποψηφιότητα του Κ. Ντάσιου για την προεδρία της ΕΠΣ Αχαΐας αλλάζει τα δεδομένα ;

Published

on

Αντίστροφα μετράμε για την εκλογική μάχη στην ΕΠΣ Αχαΐας που έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 28 Ιουνίου και οι ζυμώσεις ανάμεσα στους υποψηφίους δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα χθες έσκασε και η …βόμβα της υποψηφιότητας του Κώστα Ντάσιου για τη θέση του πρόεδρου.

Την είδηση αποκάλυψε πρώτο το gnomip.gr όπου ο αναπληρωτής ταμίας Κώστας Ντάσιος δήλωσε: «Θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας με στόχο να προσφέρω όσο καλύτερα μπορώ για τα σωματεία. Καλώ όλα τα σωματεία να βρεθούν δίπλα μου για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».
Μιλάμε για «βόμβα» καθώς είναι γνωστό πως ο Κώστας Ντάσιος είναι στενός συνεργάτης του Αγγέλου Δανιήλ ο οποίος έχει δηλώσει πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του πρόεδρου της ΕΠΣ Αχαΐας.
Κανείς δεν ξέρει αν αυτή η κίνηση του Ντάσιου, είναι κίνηση τακτικής η όντως υπήρξε ρήγμα στους κόλπους της ΕΠΣ Αχαΐας και δηλώνει υποψηφιότητα ώστε να δημιουργήσει πρόβλημα στον Άγγελο Δανιήλ.
ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Θ. ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ
Μάλιστα χθες διέρρευσαν φήμες πως θα θέσει υποψηφιότητα και ο Θεόδωρος Παπουτσάκης ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλακεί στα διοικητικά της ΕΠΣ Αχαΐας, όταν ήταν πρόεδρος ο Δημήτρης Μπαλαφούτης.
Οι ίδιες φήμες λένε πως ο Θανάσης Παπουτσάκης δεν θα κατεβάσει δικό του ψηφοδέλτιο αλλά θα διεκδικήσει τη θέση του πρόεδρου και ήδη κάνει επαφές με σωματεία για να εξασφαλίσει τη στήριξή του.
ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΣΠΥΡΟΥΛΙΑ
Μάλιστα οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως έχει πέσει στο τραπέζι ένα ακόμα όνομα παλαιού παράγοντα που θα εμπλακεί στις εκλογές της ΕΠΣΑ ή και στην επόμενη μέρα.
Ο λόγος για τον Γιώργο Σπυρούλια, ένα στέλεχος με μεγάλη εμπειρία αφού ήταν στο παρελθόν στη διοίκηση της ΕΠΣΑ, ήταν μέλος στην ΕΠΟ και μάλιστα τη δεκαετία του 2000 με τις πολλές επιτυχίες της Εθνικής ομάδας και άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο Άγγελος Δανιήλ έχει κάνει πρόσφατα επαφή με τον Γιώργο Σπυρούλια ζητώντας να στηρίξει την προσπάθειά του χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν θα είναι υποψήφιος ή αν απλά θα βοηθήσει υποστηρικτικά λόγω της μεγάλης εμπειρίας που έχει τόσο στην Πάτρα όσο και στην Αθήνα, χωρίς όμως να είναι τίποτα σίγουρο. Ωστόσο οι ζυμώσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 13 Ιουνίου που είναι η τελευταία μέρα δηλώσεων υποψηφιοτήτων.
Αν μη τι άλλο τα επόμενα 24ωρα θα έχουν ενδιαφέρον για τις εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας…

Ροή ειδήσεων

Advertisement