Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκη οριστικά χωρίς άδεια στο νέο πρωτάθλημα, ξεκίνησαν επαφές με παίκτες

Published

on

Οριστικά χωρίς άδεια στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 η ομάδα της Παναχαϊκής καθώς χθες έγιναν ανακοινώσεις από το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ και έγινε γνωστό πως μόνο δύο ακόμα ΠΑΕ εξασφάλισαν άδεια.

Συγκεκριμένα, χορήγησε άδεια Super League 2 στα Τρίκαλα και στη Νίκη Βόλου, ενώ δεν χορηγεί άδεια στον Πανσερραϊκό και στα Χανιά που είχαν κάνει έφεση. Αυτό σημαίνει πως η Παναχαϊκή που δεν κατέθεσε ούτε έφεση, οριστικά και αμετάκλητα θα πορευτεί χωρίς άδεια και περιορισμούς στο νέο πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα άδεια έχουν μόνο οι Λεβαδειακός, Ξάνθη, Βέροια, ΑΕΛ, Τρίκαλα και Νίκη Βόλου.
Θυμίζουμε ότι με βάση τους περσινούς περιορισμούς που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ίδιοι, οι ΠΑΕ χωρίς άδεια θα μπορούν να αποκτούν Έλληνες κάτω των 25 ετών με εξαίρεση 3 (Έλληνες ή αλλοδαπούς) και ξένους κάτω των 23 χρόνων. Προβλέπεται, επίσης, πρόστιμο 10.000 ευρώ.
Για αυτό τον λόγο η πατρινή ομάδα μετά τις ανανεώσεις που ολοκληρώθηκαν στους 3 παίκτες, πλέον φουλάρει για την μεταγραφική της ενίσχυση και επειδή είναι κατανοητό πως όλοι ψάχνουν νεαρούς και κάλους παίκτες, έχει ήδη απλώσει τα δίχτυα της.
Οι πληροφορίες λένε πως οι κοκκινόμαυροι είναι σε συζητήσεις με 3-4 νεαρούς ποδοσφαιριστές και στόχος τους είναι μέσα στα επόμενα 24ωρα να ολοκληρωθούν οι πρώτες μεταγραφές.
Το βάρος θα πέσει πρώτα στους νεαρούς παίκτες που πλέον θα είναι δυσεύρετοι λόγω των περιορισμών στις περισσότερες ΠΑΕ και στη συνέχεια στους ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών αν και εκεί έχουν εντοπιστεί υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.
Από εκεί και πέρα εκτός από τους Μικέ, Αγκαράι και Στασινόπουλο που γράψαμε χθες πως θα προωθηθούν να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Μανόλη Παπαχρονόπουλο ο οποίος φέτος έπαιξε στον Αμβρακικό Λουτρού και είχε πολύ καλές παρουσίες ενώ ήταν μέλος της Κ-20 της Παναχαϊκής.
Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Απόφαση με την οποία ανατρέπονται τα δεδομένα πήρε χθες το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, έκανε δεκτή την προσφυγή της ΑΕ Καραϊσκάκης κατά της απόφασης της Ένωσης SL2-FL για μερική επικύρωση του βαθμολoγικού πίνακα και ειδικότερα των θέσεων 10-12.
H AE Kαραϊσκάκης τερμάτισε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και κανονικά θα υποβιβαζόταν, όμως κατέθεσε ένσταση κατά της Δόξας Δράμας για αντικανονική συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2, επειδή δεν εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ και έτσι έβαλε σε περιπέτειες τη Δόξα Δράμας και η ίδια θα αγωνιστεί πιθανότατα στη SL2!

Ροή ειδήσεων

Advertisement