Connect with us

Παναχαϊκή

Η στασιμότητα συνεχίζεται στην Παναχαϊκή, πολύ δύσκολα θα πάρει αδειοδότηση

Published

on

Η στασιμότητα συνεχίζεται στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής η διοίκηση της οποίας περιμένουμε να ανοίξει τα «χαρτιά» της σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι για τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς μέχρι και χθες τίποτα δεν ήταν δεδομένο.

Αυτό που έχει αφήσει να διαρρεύσει η κοκκινόμαυρη ΠΑΕ είναι πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ανακοινώσεις όπου θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει σχετικά με το πώς θα πορευτεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα την ώρα που η αγωνία είναι σε υψηλά επίπεδα στις τάξεις των φιλάθλων.
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΙΕΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ
Το μόνο σίγουρο είναι ότι λόγω χρόνου οι όποιες αποφάσεις και εξελίξεις πρέπει να παρθούν μέσα στις επόμενες μέρες με το χρόνο να έχει αρχίσει να πιέζει και σε ό,τι αφορά το ρόστερ της ομάδας.
Το λέμε αυτό γιατί η ΠΑΕ έχει τη δυνατότητα μέχρι τις 30 Ιουνίου που λήγουν τα συμβόλαια των παικτών να προχωρήσει σε συμφωνία μαζί τους και να μπορέσει να ανανεώσει με τους κοκκινόμαυρους χωρίς να πιαστεί μεταγραφή.
Αυτή η λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντική ειδικά στην περίπτωση που η ΠΑΕ δεν θα πάρει αδειοδότηση ενόψει της νέας χρονιάς που είναι και το πιθανότερο αφού ο φάκελος έχει ελλείψεις.
Από εκεί και πέρα, αυτό που λένε οι τελευταίες πληροφορίες είναι ότι η επιτροπή της ΕΠΟ θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις σχετικά με τις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2 που θα πάρουν άδεια συμμετοχής για την περίοδο 21-22.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement