Connect with us

Μπάσκετ

Πρωταθλητές ΕΣΚΑ-Η οι παίδες και οι κορασίδες του Προμηθέα

Published

on

Σαββατοκύριακο με μεγάλες νίκες και τίτλους ήταν αυτό που πέρασε για τον Προμηθέα στα τμήματα υποδομών και πιο συγκεκριμένα σε Παίδες και Κορασίδες, όπου οι «Προμηθείς» κατέκτησαν τον τίτλο στα πρωταθλήματά τους και ετοιμάζονται για τα Πανεπαρχιακά πρωταθλήματα.

 

Στους Παίδες, ο ΑΣΠ Προμηθέας πραγματοποίησε μια ξέφρενη πορεία στο πρωτάθλημα, το οποίο και ολοκλήρωσε πρώτος και αήττητος. Στο τελευταίο παιχνίδι, ο Γλαύκος δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και έτσι το συγκρότημα του  coach Μελιγδή πήρε ξεκούραστε το ροζ φύλλο στα χαρτιά. Πλέον, ο ΑΣΠ Προμηθέας στρέφεται στο Πανεπαρχιακό και τη μάχη που θα δώσει για να προκριθεί στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Αγώνα είχε χθες και ο Προμηθέας 2014, ο οποίος επικράτησε του Κοροίβου με 63-51 και ολοκλήρωσε με «γλυκιά» γεύση τις υποχρεώσεις του. Το σύνολο του coach Κατοχιανού τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος, διαγράφοντας επίσης μια αξιόλογη πορεία.

Πρωταθλήτριες στέφθηκαν και οι Κορασίδες. Ο Προμηθέας 2014 επικράτησε χθες του Γλαύκου (58-36) χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες και απέδειξε πως ήταν η καλύτερη ομάδα του μίνι πρωταθλήματος. Τα κορίτσια του coach Νάκη έκαναν το απόλυτο στο πρωτάθλημα, με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς και ετοιμάζονται για το Πανεπαρχιακό που θα διεξαχθεί στην Κόρινθο την επόμενη εβδομάδα. Αντίθετα, η ομάδα του ΑΣΠ Προμηθέα ηττήθηκε από τον Έσπερο ΑΟΠΑ (57-41) και τερμάτισε στην τελευταία θέση, χωρίς να σημειώσει κάποια νίκη.

Τέλος, αγώνες είχαν χθες και τα Εφηβικά τμήματα του Προμηθέα, των οποίων τα πρωταθλήματα δεν είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο. Ο ΑΣΠ Προμηθέας συνέτριψε τον Γλαύκο με 91-25, παρέμεινε αήττητος και συνέχισε με…σπασμένα τα φρένα του την πορεία του προς τον τίτλο. Αντίθετα, οι Έφηβοι του Προμηθέα 2014 δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν από την ΕΑΠ (47-74), μένοντας έτσι χωρίς νίκη σε τρία παιχνίδια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement