Connect with us

Μπάσκετ

Ο νέος προπονητής του Προμηθέα Λ. Κασιμίρο βρίσκεται στην Πάτρα και έρχονται προσθήκες

Published

on

Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν οι πρώτες μεταγραφές για τον Προμηθέα καθώς η έλευση του νέου προπονητή έχει σημάνει εξελίξεις στον σχεδιασμό. Ο Ισπανός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους ιθύνοντες του Προμηθέα το Σαββατοκύριακο για όλα τα θέματα.

Ο Ισπανός προπονητής έκανε συζητήσεις για μερικούς παίκτες από την Ελλάδα κι άμεσα θα γίνουν επαφές. Άλλωστε στη διοίκηση είχαν κρατήσει γνωστές μερικές εξαιρετικές περιπτώσεις κι από την στιγμή που ο προπονητής άναψε πράσινο φως δεν θα αργήσουν οι πρώτες προσθήκες.
ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
Πρώτος στόχος είναι να κλείσουν δύο ή τρεις Έλληνες παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και μετά θα κλείσουν οι ξένοι παίκτες με τον Ισπανό να σαρώνει την ελληνική και ξένη αγορά.
Πρόθεση είναι μέσα στο επόμενο 10ήμερο να έχουν κλείσει τουλάχιστον 2 παίκτες και στη συνέχεια θα γίνουν κινήσεις από το εξωτερικό χωρίς αν αποκλειστεί να γίνουν προσθήκες και από την Ισπανική αγορά που γνωρίζει άριστα ο Κασιμίρο.
ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ
Στις πρώτες μέρες που βρίσκεται ο Ισπανός στην Πάτρα έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και το αξιοσημείωτο είναι πως γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική αγορά κα αναφέροντας λεπτομέρειες για το ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Κασιμίρο πάντως έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο διήμερο που βρέθηκε στην Πάτρα. Να σημειωθεί πως ο Ισπανός συνοδεύεται από την κόρη του και θα μείνει για λίγες μέρες στην Πάτρα για να ενημερωθεί για όλα.
Στη συνέχεια θα επιστρέψει στη χώρα του για να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει τον άλλο μήνα για μόνιμη εγκατάσταση στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
Σε ό,τι αφορά το τεχνικό επιτελείο το πιθανότερο είναι πως ο Ισπανός δεν θα φέρει κάποιον συνεργάτη του και στο τεχνικό τιμ θα συνεχίσει ο Κώστας Ντούβας μαζί με τον Νίκο Αρβανίτη χωρίς να αποκλείεται να γίνει κι άλλη προσθήκη.
Στο θέμα αυτό θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αφού ο Ισπανός θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις αρχές Αυγούστου για να μείνει μόνιμα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement