Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σεβάσμια μορφή, υπέροχος άνθρωπος- «Ύστατο χαίρε» αύριο στις 6 μ.μ. από τον Ι.Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης

«Έφυγε» χθες από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Δ. Τσανταρλιώτης, ιδρυτής του ομώνυμου γραφείου τελετών της Πάτρας

Published

on

 

Πέρασε στην αιωνιότητα μια σεβάσμια μορφή, ο Κωνσταντίνος Δημ. Τσανταρλιώτης, ιδρυτής του ομώνυμου Γραφείου Τελετών στην Πάτρα.

Ο Κωνσταντίνος Τσανταρλιώτης υπήρξε ένας άνθρωπος που αγωνίστησε σε όλη του τη ζωή, πορευόμενος με αρχές και αξίες που τον ακολουθούσαν μέχρι το τέλος της επίγειας διαδρομής του.

Παιδί οικογένειας εμπόρων –βιοτεχνών από την Κωνσταντινούπολη, βίωσε τον ξεριζωμό από την πατρίδα του και όλες τις δυσκολιές της προσφυγιάς. Ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα όπου αγωνίστηκε για μια καλύτερη ζωή. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που συνάντησε λόγω των συνθηκών (πόλεμοι και κακουχίες), έχοντας διδαχθεί από τους γονείς του να μοχθεί, εργάστηκε σκληρά και κατόρθωσε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Το 1969 ήρθε στην Πάτρα και δημιούργησε τη δική του βιοτεχνία κατασκευής φερέτρων, η οποία μετρά 40 και πλέον χρόνια ζωής έχοντας πλέον κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Το 1975 ίδρυσε το γραφείο τελετών «Κωνσταντίνου Τσανταρλιώτη» αναλαμβάνοντας τη διοργάνωση πένθιμων τελετών με βασική αρχή τον απόλυτο σεβασμό, την αξιοπρέπεια και τη συνέπεια. Την επαγγελματική του πορεία ακολούθησαν οι δύο γιοι του, Δημήτριος και Νικόλαος, ενώ σήμερα πλέον τη σκυτάλη έχει αναλάβει η τρίτη γενιά.

Ο εκλιπών εκτός από επιτυχημένος επιχειρηματίας ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, σωστός σύζυγος, αξιολάτρευτος και στοργικός πατέρας. Με την σύζυγό του Παναγιώτα απέκτησαν τρία παιδιά, τον Δημήτρη, την Παρασκευή και τον Νίκο, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει εγγόνια και δισέγγονα.

Η οικογένειά του θα Ατον αποχαιρετίσει αύριο στις 6 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών και στη συνέχεια θα τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία, για να αναπαυθεί αιώνια, κρατώντας τον πάντα ζωντανό στις σκέψεις και στην καρδιά τους…

Ροή ειδήσεων

Advertisement