Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Σήμερα (17:00) φιλικό απέναντι στο Λαύριο!

Δημοσιεύθηκε

στις

Ημέρα αγώνα η σημερινή για τον Προμηθέα αφού το απόγευμα στις 17.00 αντιμετωπίζει την ομάδα του Χρήστου Σερέλη σε ένα πολύ ανταγωνιστικό φιλικό. Ο Ισπανός προπονητής του Προμηθέα είναι δεδομένο πως θέλει να δει βελτιωμένη την ομάδα του αφού τις τελευταίες μέρες είχε εντείνει τους ρυθμούς των προπονήσεων.

Επί της ουσίας, ο Λουίς Κασιμίρο έχει πιέσει αρκετά τους αθλητές του εδώ και ένα μήνα αφού η φιλοσοφία του λέει πως το καλοκαίρι δουλεύουμε σκληρά και μέσα στη χρονιά οι αγώνες είναι οι προπονήσεις μας. Απέναντι στο Λαύριο θα θελήσει να δει κατά πόσο έχει βελτιωθεί αμυντικά η ομάδα του αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι αντίπαλοι φημίζονται για το κατεξοχήν επιθετικό τους ταλέντο με ξένους παίκτες που έρχονται εδώ ώστε να αναδειχθούν. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί υπό την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά στο πλάι της ομάδας, να την χειροκροτήσουν και να της δώσουν ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5€ και οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν από το ticketmaster.gr, καθώς και από το εκδοτήριο του γηπέδου (15:00), ενώ φυσικά δικαίωμα εισόδου θα έχουν και όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Ο σύλλογος της Λαυρεωτικής προέρχεται από την κορυφαία σεζόν της ιστορίας του, αφού έφτασε μέχρι τους τελικούς της Basket League, εκεί όπου ηττήθηκε με σκορ 3-1 από τον Παναθηναϊκό. Την περσινή εξαιρετική πορεία την εξαργυρώνει φέτος, αφού ουσιαστικά αποτέλεσε… διαβατήριο τόσο για την παρουσία στο Super Cup, όσο και για την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Basketball Champions League. Ο Χρήστος Σερέλης παραμένει στο «τιμόνι» των «κυανοκίτρινων», ενώ στον σύλλογο της Αττικής έχουν παραμείνει ακόμα αρκετοί σημαντικοί παίκτες από πέρυσι, όπως ο Βασίλης Μουράτος και ο Tyson Carter, οι οποίοι πρωτοστάτησαν στην περσινή σεζόν. Για τον Χρήστο Σερέλη και τους παίκτες του η αναμέτρηση αποτελεί επίσης …πρόβα Super Cup, αφού στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement