Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή: Ψάχνει δεύτερο τρίποντο υποδεχόμενη τον Α.Ο. Διαβολιτσίου

Published

on

Η Παναχαϊκή έχει δύσκολη αποστολή σήμερα (15:00-Panachaiki TV), υποδεχόμενη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας τον Αθλητικό Όμιλο Διαβολιτσίου και στόχο έχει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Του Τάσου Α. Αγγελόπουλου

Εάν καταφέρει και φύγει με «τρίποντο» από την έδρα της, θα έχει κάνει μεγάλο και σημαντικό βήμα προς τα επάνω, καθώς οι φιλοξενούμενοι έρχονται «φουριόζοι» από την περασμένη αγωνιστική, πουείχαν επιβληθεί εύκολα του Αμβρακικού Λουτρού (6-1).

Στην Παναχαϊκή το γνωρίζουν αυτό, δεν εφησυχάζουν και βλέπουν την αναμέτρηση με τη δέουσα σοβαρότητα, όπως άλλωστε είδαν και το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Βάρδας από το οποίο έφυγαν έχοντας στα χέρια τους τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ο τεχνικός της κοκκινόμαυρης ομάδας Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, σίγουρα έχει μαζέψει στοιχεία για τον αντίπαλό του τα οποία έχει αναλύσει στους παίκτες, έτσι ώστε να πάνε «διαβασμένοι».

ΕΚΤΟΣ Ο ΣΕΛΙΝΙΩΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ

Φυσικά τα προβλήματα δεν λείπουν από την Παναχαϊκή, καθώς εκτός αποστολής έμεινε ο Αλέξανδρος Σελινιωτάκης λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός είναι και οι επίσης τραυματίες Παπαχρονόπουλος, Μικελάτος. Αντίθετα, «μέσα» είναι οι Λιποράτσε, Καρακλάγιτς. Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, ο προπονητής της Παναχαϊκής Ζέλικο Κάλαϊτζιτς επέλεξε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλο, Μπαμπούνη, Κυβελίδη, Στεργίδη, Πολίτη, Καρακλάιτς, Γούλα, Μικέ, Στασινόπουλο, Κατσή, Αλεξόπουλο, Λούσκο, Κόκα, Λιποράτσε, Τεγούση, Μπουρλάκη, Κωνσταντακόπουλο, Μπελεζάκη, Σμίλτο, Χαντί.

Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος του συνδέσμου Αργολίδας ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Αθλητικό Όμιλο Διαβολιτσίου, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγυιάς για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Βοηθούς θα έχει τους Στυλιανό Τούμπα και Μαυροκορδόπουλο, όλοι του ιδίου συνδέσμου.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Παναχαϊκή ενόψει της αναμέτρησης με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου αναφέρει πως δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων με τα εκδοτήρια να ανοίγουν σήμερα το μεσημέρι στις 13:30 και την τιμή του εισιτηρίου να έχει οριστεί στα δέκα ευρώ για τη γενική είσοδο. Χαρακτηριστικά αυτή αναφέρει: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου με το Διαβολίτσι (3/11- 15:00) ενημερώνει για τα εξής: Δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων, με τη γενική είσοδο να ορίζεται στην τιμή των 10 ευρώ με τα εκδοτήρια του γηπέδου να ανοίγουν στις 13:30».

ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ PANACHAIKI TV

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα, αυτός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσω του Panachaiki TV. Τέλος, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους και πρέπει να καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

*Από τη σημερινή έντυπη έκδοση της “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement