Connect with us

Παναχαϊκή

Ενθαρρυντικά τα μηνύματα για την υγεία του Ανδρέα Μιχαλόπουλου

Published

on

Ολοένα και καλυτερεύει η υγεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής Ανδρέα Μιχαλόπουλου, ο οποίος και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο «Έλληνας» όπως ήταν και το προσωνύμιο του, όταν φορούσε τη φανέλα της κοκκινόμαυρης ομάδας τη δεκαετία του΄70 βγήκε σήμερα από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και νοσηλευόταν -μετά από πτώση του οξυγόνου του και αναπνευστικές επιπλοκές, τις οποίες και του παρουσιάστηκαν- μεταφερόμενος σε δωμάτιο του νοσοκομείου.

Στο πλευρό του βρίσκονται οι δικοί του άνθρωποι, η σύζυγός του Γιώτα, αλλά και τα παιδιά του Μαριέτα και Γιώργος, αλλά και όλοι οι φίλοι του, που συνεχώς μέσω τηλεφώνου, ενημερώνονται για την υγεία του Ανδρέα Μιχαλόπουλου.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Βασίλης Στραβοπόδης ο «Μάγος» και παιδικός του φίλος, ο οποίος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την οικογένεια του παλιού του συμπαίκτη και μιλώντας στο gnomip. gr τόνισε: «Σοκαρίστηκα όταν ενημερώθηκα ότι ο Ανδρέας, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Είναι καλά και θέλω να πιστεύω ότι θα ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας. Έχουμε μείνει ελάχιστοι από την χρυσή πεντάδα, αλλά με τον «Έλληνα» ήμουν πιο δεμένος, μη σου πω αυτοκόλλητοι. Ελπίζω και προσεύχομαι στον Θεό να πάνε όλα καλά».

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΜΑΓΟ» ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗ

Στη συνέχεια ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Βασίλης Στραβοπόδης, εξέφρασε παράπονο, που αφορούσε την κοκκινόμαυρη ομάδα, τονίζοντας: «Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, που επικρατούσαν στην πόλη μας, ο αέρας ξήλωσε τις φωτογραφίες που είχαν τοποθετηθεί προς τιμή μας, επί εποχής Αλέξη Κούγια.

Τώρα, μαθαίνω ότι οι διοικούντες την Παναχαϊκή, θέλουν να τις βγάλουν. Έχει μείνει μόνο η δική μου, ας μου δώσουν την φωτογραφία μου κι ύστερα ας κάνουν ότι θέλουν. Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει η ιστορία της Παναχαϊκής».

Και πρόσθεσε: «Μου λένε γιατί δεν πάω να την παρακολουθήσω. Τι να πάω να δω; Που παίζει με τον Εθνικό Σκουλικάδου ή τον Αίαντα Γαστούνης και τον Διαγόρα Βραχνέικων, σοβαρά μιλάμε τώρα;».

ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ

Σύμφωνα με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος τόσο οι σημερινές, όσο και οι χθεσινές εξετάσεις του Ανδρέα Μιχαλόπουλου είναι  ενθαρρυντικές και άπαντες ευελπιστούν ότι θα τα καταφέρει, όπως τα κατάφερνε τόσα χρόνια που έβγαινε νικητής από τα γήπεδα, καθώς όπως τονίζουν δικοί του άνθρωποι, είναι εμβολιασμένος κατά του covid-19, οπότε αισιοδοξούν για το καλύτερο δυνατό.

*Στη φωτό, ο «Μάγος» Βασίλης Στραβοπόδης και ο «Έλληνας» Ανδρέας Μιχαλόπουλος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement