Connect with us

Παναχαϊκή

Δεν υπάρχει ντέρμπι

Published

on

Ένα τοπικό παιχνίδι μπορεί κάποιος να το αναφέρει, αλλά ντέρμπι πάει πολύ και όχι για την όποια ιστορία έχει η ομάδα του Αιγίου αλλά για τη διαφορά δυναμικότητας αυτή την συγκεκριμένη στιγμή.

Θα πάρουμε τη φράση του προπονητή της Παναχαϊκής ότι «πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Αυτό χρειάζεται και τίποτε άλλο, εξάλλου σε όλα τα ματς πρέπει οι ποδοσφαιριστές να είναι συγκεντρωμένοι και όχι μόνο σε αυτό κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Με αφορμή λοιπόν τον αυριανό αγώνα για τη 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κόντρα στον Παναιγιάλειο (12/12 -15:00) ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στο panachaikifc1891.gr και χαρακτηριστικά δήλωσε:

“Το μυαλό μας είναι αποκλειστικά και μόνο στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο. Είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς που θα είναι αρκετά δύσκολο και απαιτητικό απέναντι σε μία ομάδα που παίζει δυνατά και σκληρά με πάθος. Για αυτό εμείς από την πλευρά πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Αυτό δουλεύουμε όλη την εβδομάδα. Σίγουρα το γεγονός ότι έχουν έρθει οι επενδυτές από την Αμερική μας χαροποιεί ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο μας. Επίσης δεν πρέπει να μπούμε στη διαδικασία και να μας “κοιμίσουν” τα δήθεν προβλήματα του αντιπάλου. Και εμείς θα έχουμε ελλείψεις αλλά όλα τα παιδιά που έχουμε στη διάθεσή μας είναι έτοιμα να δώσουν τα πάντα για τη νίκη που θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς σε ένα κομβικό παιχνίδι. Στόχος μας είναι η πρώτη θέση και μπροστά στον κόσμο μας πρέπει να αποδείξουμε τι αξίζουμε”.

ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΜΠΕΛΑΖΑΚΗ

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε το πρωί στο γήπεδο της Αγυιάς με τους Κόκα και Μπελεζάκη να ακολουθούν και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Το ευχάριστο είναι ότι μέρος της προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους κοκκινόμαυρους ακολούθησαν οι Μικελάτος, Καρακλάιτς και στην σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αν θα ενταχθούν στην αποστολή.

Στο μεταξύ χθες το απόγευμα οι Αμερικανοί επενδυτές μαζί με τον επικεφαλής της Παναχαϊκής, Πέτρο Σταθάκη συναντήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της περιοχής με τους φορείς της Πάτρας έτσι ώστε να έρθουν σε μια πρώτη επαφή και να συζητήσουν πέρα από την Παναχαϊκή και διάφορα θέματα του τόπου μας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement