Connect with us

Πολιτισμός

Επίσκεψη αγάπης-Ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας παρέδωσε τρόφιμα κι άλλα είδη στην «Κιβωτό»

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την «Κιβωτό Αγάπης» από το Σύλλογο Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ενόψει των Άγιων Ημερών του Θείου Πάθους, της Ανάστασης και του Πάσχα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Παναγιώτης Καρασπήλιος και αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου μεταξύ των οποίων ο Γραμματέας κ. Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος, ο Ταμίας κ. Δημήτριος Θωμάς και το μέλος κ. Θεόδωρος Κακούρης παρέδωσαν στην «Κιβωτό Αγάπης» παρουσία της Προέδρου της Κιβωτού, κ. Αικατερίνης Νικολάου σημαντικό αριθμό από κούτες με τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαρισμού, μετά τη μεγάλη και άμεση ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Συλλόγου για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, για το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κιβωτός Αγάπης», ως ένα μικρό δείγμα αλληλεγγύης στα άτομα που φιλοξενούνται από το ίδρυμα «ΓΑΛΗΝΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ», αλλά και έμπρακτης στήριξης στο Σωματείο, ιδίως αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Επιπλέον, προχώρησαν και σε οικονομική ενίσχυση για την «Κιβωτό Αγάπης» εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά για τη συμβολή τους σε αυτή την πρωτοβουλία με σκοπό την στήριξη των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Παναγιώτης Καρασπήλιος σε δήλωση του ανέφερε «είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το πολυσήμαντο και αξιέπαινο έργο του Σωματείου και όλου του προσωπικού της «Κιβωτού Αγάπης», που αγκαλιάζει με στοργή, φροντίδα και σεβασμό τα άτομα με αναπηρίες που φιλοξενούνται στο ίδρυμα «ΓΑΛΗΝΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΩΝ». Θα θέλαμε να εκφράσουμε τον αμέριστο θαυμασμό μας και τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια τόσο στην Πρόεδρο της Κιβωτού, κ. Αικατερίνη Νικολάου, όσο και στα μέλη του Σωματείου για τη σπουδαία κοινωνική προσφορά τους ιδίως σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες. Ως Σύλλογος θα προσπαθούμε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε να στηρίζουμε έμπρακτα την «Κιβωτό Αγάπης», που αποτελεί μια αληθινή «κιβωτό» ελπίδας και ανθρωπιάς. Η κινητοποίηση του κόσμου μας εξέπληξε και ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική, δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συνθηκών. Ευχαριστώ από καρδιάς έναν προς έναν, όλους όσους κινητοποιήθηκαν και συνέδραμαν σε αυτή την πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, αποδεικνύοντας ότι αυτές τις άγιες μέρες κανένας δεν είναι και δεν πρέπει να είναι μόνος και ότι η έμπρακτη αλληλεγγύη, η συμπαράσταση και η αγάπη για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη πρωτοστατούν, δείχνοντας το δρόμο της ανθρωπιάς και της ελπίδας, το δρόμο που φωτίζει το πανανθρώπινο και ευφρόσυνο μήνυμα της ύψιστης εορτής για την Ορθοδοξία, της Ανάστασης του Κυρίου. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία!».

Ροή ειδήσεων

Advertisement