Connect with us

Αθλητισμός

LIVE: Παναχαϊκή-Ηρακλής Λάρισας 3-0 Τελικό

Published

on

Δείτε LIVE μέσω του gnomip.gr την εξέλιξη του αγώνα, ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ηρακλή Λάρισας από το γήπεδο Αγυιάς, παιχνίδι για την 5η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ ανόδου για την Σούπερ Λίγκα 2. Στο γήπεδο βρίσκεται ο Χαράλαμπος Γαλαριώτης και στην επιμέλεια της ιστοσελίδας ο Τάσος Αγγελόπουλος.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τέλος, η Παναχαϊκή είναι στην Σούπερ Λίγκα 2.

Ήδη οι άνθρωποι της Παναχαϊκής ετοιμάζουν σαμπάνιες για να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Σούπερ λίγκα 2.

93΄Ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Στασινόπουλος βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο του Ερυθρού Σταυρού και προσπαθεί στον πάγκο να πατήσει το πόδι του.

92΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Μικές, εκτός ο Στασινόπουλος.

89΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Λούσκος, έξω ο Κωνσταντακόπουλος.

86΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Γούλας, εκτός ο Τεγούσης.

86΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Λιμάτσι, έξω ο Καρακλάιτς.

75΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Μπαλαμωτής, εκτός ο Παπαγεωργίου.

75΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Λώττας, έξω ο Ζαφειρίου.

74΄ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Στασινόπουλου, ο Αλεξόπουλος στην καρδιά της άμυνας του Ηρακλή Λάρισας και με κεφαλιά σημείωσε το 3-0 μέσα σε αποθέωση.

70΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Χριστίδης, εκτός ο Μπάμπης.

70΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Κούλπας, έξω ο Γκαλίτσιος.

70΄ ΓΚΟΛ: Ύστερα από σέντρα του Τεγούση, ο Λόρι Κέρι με σουτ έκανε το 2-0 στο παιχνίδι Παναχαϊκή-Ηρακλής Λάρισας.

65΄ ΦΑΣΗ: Ο Λόρι Κέρι βγήκε μόνος του στην αντεπίθεση διασχίζοντας το μισό γήπεδο κι απέναντι από τον τερματοφύλακα Χάμο του Ηρακλή Λάρισας, σούταρε άουτ.

61΄ Κίτρινη κάρτα Καρακλάιτς.

59΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Αλεξίου, εκτός ο Κακαβίτσης.

58΄ ΦΑΣΗ: Σουτ του Στασινόπουλου ριμπάουντ του Κέρι σουτ η μπάλα πέρασε άουτ.

57΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Χαντί, έξω ο Μπουρλάκης.

Συμπληρώθηκαν 10 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, η Παναχαϊκή έχει τα ηνία του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται πίεση στην άμυνά τους.

Ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Σμίλτος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της κοκκινόμαυρης ομάδας (ΠΑΟ Ρουφ, Προοδευτική).

46΄ Κίτρινη κάρτα Σμίλτος.

Δεν υπάρχουν αλλαγές στις δύο ομάδες στην επανάληψη. Κι σε λίγα δευτερόλεπτα η αναμέτρηση ξεκινά.

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Η κοκκινόμαυρη ομάδα προηγείται 1-0 του Ηρακλή Λάρισας με γκολ του Τσακμάκη από το 23ο λεπτό κι αν μείνει αυτό το αποτέλεσμα τότε πανηγυρίζει την άνοδό της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 2.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ-ΛΗΞΗ

44΄ ΦΑΣΗ: Σέντρα του Στεργίδη, το γυριστό σουτ του Μπουρλάκη μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ από την εστία του Ηρακλή Λάρισας.

Ο Αλεξόπουλος της Παναχαϊκής βρίσκεται στο έδαφος με τον ποδοσφαιριστή να βγαίνει στην πλάγια γραμμή για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο επιθετικός της κοκκινόμαυρης ομάδας μπήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο κι όλα δείχνουν ότι στην έναρξη του β΄ ημιχρόνου, ο Αλεξόπουλος θα καθίσει στον πάγκο.

Η ζέστη αφόρητη κι από τη στιγμή που υπάρχει διακοπή στον αγώνα, οι παίκτες πήγαν στους πάγκους και δροσίζονται. Όλα αυτά ενώ θέλουμε πέντε λεπτά για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Το σύνθημα Παναχαϊκή, Παναχαϊκή από τους φιλάθλους που ακούγεται μέσα από το γήπεδο και σε όλη την περιοχή Αγυιάς, δημιουργεί μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

23΄ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Τεγούση κεφαλιά του Τσακμάκη 1-0.

22΄ΦΑΣΗ: Σουτ του Μπουρλάκη, απόκρουσε ο Χάμος, νέο σουτ του ίδιου η μπάλα αποκρούστηκε από αμυντικό του Ηρακλή Λάρισας.

Συμπληρώθηκαν 15 λεπτά αγώνα, η Παναχαϊκή στέκεται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον αντίπαλό της Ηρακλή Λάρισας, αλλά δεν έχει βρει τους ελεύθερους διαδρόμους που θα ήθελε…

ΦΑΣΗ: Σουτ του Μπουρλάκη από καλή θέση, αλλά ο τερματοφύλακας  Χάμος του Ηρακλή Λάρισας απόκρουσε με τα πόδια.

Σε λίγα λεπτά ξεκινά η αναμέτρηση Παναχαϊκή-Ηρακλής Λάρισας και με νίκη η κοκκινόμαυρη ομάδα θα γιορτάσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα 2.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται ήδη στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φίλαθλοι είναι αρκετοί στις κερκίδες του γηπέδου της Παναχαϊκής, οι οργανωμένοι έχουν στήσει το… δικό τους πάρτι στην σκεπαστή με την έλευση του κόσμου να συνεχίζεται και έως τώρα έχουν φτάσει τους 1.500.

ΕΚΤΟΣ Ο ΛΙΠΟΡΑΤΣΕ

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο έμπειρος άσος της Παναχαϊκής Λιποράτσε καθώς εκτάκτως επέστρεψε στην πατρίδα του την Αργεντινή. Επίσης εκτός βρίσκεται και ο Λεωνίδας Κυβελίδης που εξακολουθεί να έχει πρόβλημα τραυματισμού.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο διαιτητής Γιάννης Ρούτσης από τον σύνδεσμο διαιτητών Κορινθίας με βοηθούς τους Σπηλιώτη, Κλεπετσάνη, ενώ τέταρτος διαιτητής έχει οριστεί ο Μπεκιάρης, όλοι του ίδιου συνδέσμου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στασινόπουλος (92΄Μικές), Τσακμάκης, Σμίλτος, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος (89΄Λούσκος), Τεγούσης (86΄Γούλας), Μπουρλάκης (57΄Χαντί), Καρακλάιτς (86΄Λιμάτσι), Κέρι, Αλεξόπουλος.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Λούσκος, Λιμάτσι, Καρπαθάκης, Μικές, Μαστραντωνάκης, Παπαχρονόπουλος, Χαντί, Γούλας, Αθανασόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χατζηλιάδης): Χάμος, Παπαγεωργίου (75΄Μπαλαμωτής), Καμπέρης, Γκαλίτσιος (70΄Κούλπας), Δοδοντσάκης, Αγρόδημος, Μπάμπης (70΄Χριστίδης), Παπαδόπουλος, Ζαφειρίου (75΄Λώττας), Αλεξίου (59΄Κακαβίτσης), Γκίκα.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κακαβίτσης, Λώττας, Κούλπας, Παπαγιάννης, Χριστίδης, Μπαλαμώτης, Σταμάτης, Γαργάλας, Ντάτσι.

Τα άλλα παιχνίδια

Μακεδονικός-Αγρ. Αστέρας 1-0 (12΄Μπρατσιάνι)

ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική 0-2 (42΄πεν. Κρητικός, 90΄Τσιαβός)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Παναχαϊκή         4              8-2          12

Μακεδονικός    5              3-2          8

Προοδευτική     4              6-1          7

Αγροτικός           5              6-5          7

ΠΑΟ Ρουφ          4              4-5          6

Ηλιούπολη          4              2-5          1

Ηρακλής              3              1-10          1

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement