Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαική: Αν και ηττήθηκε 2-1 από τον Ατρόμητο, πήγε περίφημα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παναχαική κοίταξε στα μάτια τον Ατρόμητο, βάζοντάς του δύσκολα λίγες ημέρες πριν μπει στις επίσημες υποχρεώσεις του στην Σούπερ Λίγκα κι απέναντι στον ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο (20:00).
Κι αυτό γιατί μπορεί ο Ατρόμητος να κέρδισε με 2-1 αλλά η Παναχαική έδειξε ότι όταν θέλει να αγωνιστεί κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους τα καταφέρνει πολύ καλά.
ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…
Και χθες αν μη τι άλλο το κατάφερε κι με το παραπάνω, καθώς χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΤΟ ΓΚΟΛ
Η Παναχαική στο πρώτο ημίχρονο κι απέναντι στον Ατρόμητο τα πήγε περίφημα, είχε εξάρσεις στο παιχνίδι της, πιέζοντας τον αντίπαλό της από τα πρώτα λεπτά του αγώνα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου κι αν η τύχη την ήθελε ίσως να είχε προηγηθεί στο σκορ. Στο 22ο λεπτό σε κόντρα αντεπίθεση οι κοκκινόμαυροι παίκτες βρήκαν κενό στην άμυνα της φιλοξενούμενης ομάδας με τον Τριμμάτη να βγαίνει μόνος απέναντι από τον γκολκίπερ Μάριτς, στέλνοντας ελάχιστα την μπάλα άπυτ. Νωρίτερα και στο ξεκίνημα του παιχνιδιού (2ο λεπτό) ο ίδιος δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου απόκρουσε. Όσο περνούσε η ώρα, η Παναχαική πίεσε τον αντίπαλό της ο οποίος αγωνίστηκε με μικτή ομάδα (βασικοί και μη), όμως δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους που η ίδια θα ήθελε. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του, δεν έκανε την μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο βρέθηκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Στεργίδης έκανε λάθος εκτίμηση, γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα Κολοβούρη που ήταν εκτός εστίας στέλνοντάς την στα δίχτυα για να γίνει έτσι στο 36ο λεπτό το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.
ΑΣΚΗΣΕ ΠΙΕΣΗ….
Στην επανάληψη η Παναχαική δεν έχασε τη… ζωντάνια της και συνέχισε ορεξάτη κόντρα στον Ατρόμητο, τον πίεσε και δικαιώθηκε καθώς στη μια ώρα αγώνα ισοφάρισε όταν ο Λιποράσε βρέθηκε απέναντι απλο τον τερματοφύλακα Μάριτς και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και αφού ςκμεταλλεύτηκαν λάθη στην άμυνα πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ (2-1) με τον Κωτσόπουλο στο 63′, σκορ που έμεινε έως το τέλος.
ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
Τα ραντάρ της Παναχαικής είναι ανοικτά για μεταγραφές. Μιλώντας στην “Γ” ο επικεφαλής Πέτρος Σταθάκης τόνισε: “Κοιτάζουμε ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, δεν βιαζόμαστε, καθώς αυτές ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα…”.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Οικονόμου με βοηθούς τους Σπ. Οικονόμου και Ζούλη, όλοι του συνδέσμου Αχαίας.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης (46′ Θεοδωράκης), Στεργίδης (46′ Τοπάλ), Λιποράσε, Λαρέα (68′ Σμίλτος), Τσακμάκης, Στεργίδης (65′ Λινάρδος), Χαντί, Μπουρλάκης (57′ Κωνσταντακόπουλος), Τριμμάτης (46′ Ν. Καρακλάιτς), Κέρι (80′ Παπαχρονόπουλος), Αλεξόπουλος (68′ Ζυγκερίδης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Κρις Κόλεμαν): Μάριτς, Μούντες (60′ λ.τρ. Οικονομίδης), Λαουρές (46′ Αθανασίου), Χατζηισαίας(65′ Σταματούλας), Στρούγγης, Ερλινγκμαρκ,  Πομώνης, Μουνίζ, Ροτάριου, Τζοβάρας, Κιάρτασον (46′ Κωτσόπουλος).

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement