Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων: Ο Γιώργος Μπόγρης συνεχίζει στα μελανόλευκα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην πρώτη του ανανέωση συνεργασίας προχώρησε ο Απόλλωνας ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Η μελανόλευκη ομάδα, συμφώνησε κι επίσημα με τον σέντερ Γιώργο Μπόγρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Πατρών 1926 KAE, ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον  Γιώργο Μπόγρη (2,10 μ.).

Ο Γιώργος Μπόγρης γεννήθηκε στις Θεσπιές Βοιωτίας και ξεκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Κάδμου Θηβών. Στα 16 του χρόνια μεταγράφηκε στον Ηλυσιακό για να κάνει από εκεί το άλμα στον Παναθηναϊκό. Στους «πράσινους» παρέμεινε για δύο σεζόν πανηγυρίζοντας ισάριθμα πρωταθλήματα Ελλάδος (2010, 2011), και την Ευρωλίγκα (2011).

Στη συνέχεια είχε πολύ σύντομη παρουσία στο Περιστέρι με το οποίο αγωνίστηκε σε δύο αγώνες Κυπέλλου, και ακολούθησαν οι Άρης, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ. Τον Αύγουστο του 2014 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανδόρα (Ισπανία), με την οποία σε 34 αγώνες είχε 8 πόντους μ.ο. με 2,8 ριμπάουντ. Το καλοκαίρι του 2015 συμφώνησε με τη Μπιλμπάο. Εκεί σε 34 αγώνες στην ACB είχε 7,1 πόντους μ.ο. με 4,8 ριμπάουντ, ενώ στο Eurocup σε 16 αγώνες είχε 6,8 πόντους με 5,2 ριμπάουντ. Το 2016 μετακόμισε στα Κανάρια Νησιά και αγωνιζόμενος στην Τενερίφη κατέκτησε τo ΒCL (2017), έχοντας σε 18 αγώνες 8,8 πόντους μ.ο. και 3,5 ριμπάουντ.

Τον Ιούνιο του 2017 επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από τρία χρόνια στην Ισπανία, για λογαριασμό του Ολυμπιακού και το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε στον Προμηθέα. Στις 5 Δεκεμβρίου 2019, επέστρεψε στην Ισπανία για την Τενερίφη, με την οποία κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο (2020). Στις 10 Φεβρουαρίου  του 2022 επέστρεψε στην Πάτρα για λογαριασμό του Απόλλωνα Πατρών και θα φορέσει τη φανέλα του και για την αγωνιστική περίοδο 2022-23».

Γ. ΜΠΟΓΡΗΣ: «Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ»

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του, ο Γιώργος Μπόγρης, δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συνεχίζω στο ιστορικό σωματείο του Απόλλωνα Πατρών. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος για  την τιμή που μου έκανε να είμαι μέλος αλλά και αρχηγός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Χαίρομαι πολύ που θα έχουμε νεανικό ρόστερ και με την εμπειρία μου θα προσπαθήσω να ενώσω τις τέλειές  με τα νέα παιδιά ώστε να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα δεν θα μιλήσω για αγωνιστικό στόχο όμως υπάρχει όρεξη και διάθεση για κάτι καλό. Για μένα στόχος μας είναι να γεμίζουμε το γήπεδο, να αγκαλιάσουν οι νεαροί φίλαθλοι την ιστορική μας ομάδας και να ζήσουμε  στιγμές του ένδοξου παρελθόντος. Αυτό που υπόσχομαι στους φιλάθλους μας είναι πως δεν θα λείψουν φέτος το πάθος και η προσπάθεια σε κάθε ματς αλλά και ότι η ομάδα του Απόλλωνα θα είναι πάνω από όλους και όλα».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement