Connect with us

Ελλάδα

Έτοιμα τρία νέα εντάλματα σύλληψης – Πολιτικός, παπάς και δημοσιογράφος στους πελάτες

Published

on

Την ώρα που οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ο ανθρώπινους νους αδυνατεί να συλλάβει ότι στη λίστα της διαστροφής με τους 213 δήθεν ευυπόληπτους πολίτες «υπεράνω υποψίας», οι οποίοι είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο παιδοβιαστή Ηλία Μίχο για να βιάσουν το 12χρονο κοριτσάκι, φιγουράρουν τα ονόματα ενός ιερέα, ενός πολιτικού και ενός δημοσιογράφου!

Στο μεταξύ, θέμα ωρών είναι να εκδοθούν τρία νέα εντάλματα σύλληψης. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, το ένα ένταλμα θα αφορά συγγενικό πρόσωπο του προφυλακισμένου παιδεραστή- μαστροπού, που «πάγωσε» το πανελλήνιο με τη νοσηρή δράση του, ενώ τα άλλα δύο θα αφορούν άτομα τα οποία φέρεται ότι κακοποίησαν σεξουαλικά το κοριτσάκι αντί 50 έως 70 ευρώ, όπως ο 42χρονος πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών από τον Ασπρόπυργο, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον 53χρονο. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της κατεπείγουσας παραγγελίας που διέταξε ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης άνοιξαν προχθές οι τραπεζικοί λογαριασμοί της συζύγου του Ηλία Μίχου.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος της 37χρονης μητέρας της 12χρονης, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, υπάρχουν και άλλες καταγγελίες σε βάρος των δύο ανδρών, που έπειτα τις απολογίες τους στην ανακρίτρια πήραν τον δρόμο για τη φυλακή. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε «δύο κοπέλες», οι οποίες κατήγγειλαν για παρόμοια υπόθεση τον 53χρονο Ηλία Μίχο και τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι πίσω από τους δύο κατηγορουμένους κρύβεται οργανωμένο κύκλωμα παιδόφιλων- μαστροπών.

«Ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο και τον 42χρονο. Υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες που καταγγέλλουν – αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων, αλλά όταν τα έπαθαν ήταν ανήλικα. Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ωθήσουν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα. Οι 213 που ακούγονται πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν, αν υπάρχουν στοιχεία» τόνισε ο Απόστολος Λύτρας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement