Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Ατύχημα και όχι αυτοκτονία ο θάνατος του 47χρονου στο Σκαγιοπούλειο

Published

on

Και ποιον δεν είχε συγκλονίσει η είδηση του θανάτου ενός 47χρονου στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου πριν μερικές ημέρες. Τον άνδρα βρήκε ο αδελφός του και μάλιστα ο ίδιος είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία δηλωνοντας πως δεν αποκλείεται οαγαπημένος του αδελφός να έχει προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Τελικά όμως στην υπόθεση μάλλον υπάρχει ανατροπή! Οι αρχικές εκτιμήσεις των Αρχών, αλλά και της οικογένειάς του, ήταν πως πρόκειται για αυτοκτονία, αφού ο άτυχος 47χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Ομως, μετά τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής η οποία έγινε στο Νοσοκομείο Ρίου, τα δεδομένα αλλάζουν.

Ισως ο θάνατος του άτυχου άνδρα που βρέθηκε νεκρός ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, να  οφείλεται σε ατύχημα. Το σενάριο που φαίνεται να ισχύει είναι ότι ο 47χρονος έπεσε μέσα στο σπίτι του και τραυματίστηκε στο κεφάλι, όμως υποτίμησε το γεγονός και δεν αναζήτησε ιατρική βοήθεια.

Στη συνέχεια κοιμήθηκε, φαίνεται όμως ο τραυματισμός του είχε προκαλέσει εσωτερική εγκεφαλική αιμορραγία με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ενώ κοιμόταν. Μάλιστα, όταν βρέθηκε από τον αδελφό του, εντοπίστηκε αίμα δίπλα του, το οποίο αρχικά αποδόθηκε στην αυτοκτονία του.

Το σημείωμα… που μπέρδεψε τους πάντες

Οι Αρχές, αλλά και το οικογενειακό του περιβάλλον, οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας από το σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του 47χρονου. Στο σημείωμα αυτό είχε γράψει: “Μοναξιά τέλος, σας αγαπώ όλους”. Όμως με βάση τις νεώτερες εκτιμήσεις φαίνεται ότι πρόκειται για σημείωμα το οποίο είχε γράψει ο ίδιος, 2 εβδομάδες νωρίτερα, όταν επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά τελευταία στιγμή τα σχέδιά του ανατράπηκαν αφού έγινε αντιληπτός από οικείους του. Η κηδεία του άτυχου 47χρονου πατέρα τελέστηκε το Σάββατο, σε κλίμα οδύνης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement