Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

To NΟΥΝΟΥ «πρασινίζει» την Πάτρα-Yλοποιώντας δράσεις για ένα πιο βιώσιμο μέλλον!

Δημοσιεύθηκε

στις

Η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ, πιστή στη στρατηγική βιωσιμότητας «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη» και με ευθύνη απέναντι στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται, πραγματοποίησε με το NOYNOY Family την Κυριακή 23 Οκτωβρίου δενδροφύτευση στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και συγκεκριμένα στη Ζήρεια, συμβάλλοντας στο όραμά της για ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ευρύτερου πλάνου αναδασώσεων που υλοποιεί το NOYNOY Family, φυτεύοντας συνολικά 5.000 δέντρα στον Υμηττό, τη Βόρεια Εύβοια και την Πάτρα, περιοχή πρώτιστης σημασίας για το ΝΟΥΝΟΥ λόγω της παρουσίας του Πρότυπου εργοστασίου ΝΟΥΝΟΥ εδώ και σχεδόν 20 χρόνια.

Με σεβασμό στους ισχυρούς δεσμούς που έχει αναπτύξει με τον τόπο και την κοινωνία στη μακρόχρονη λειτουργία της, η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό we4all πραγματοποιήσαν μια «γιορτή» για το Πράσινο και τη Βιωσιμότητα. Φύτευσαν και πρόσφεραν 1350 δέντρα στην κοινότητα της Ζήρειας, με στόχο την αναζωογόνηση του πνεύμονα πρασίνου και τη στήριξη των πληγέντων από την πρόσφατη πυρκαγιά του 2021, δεσμευόμενη, παράλληλα, για τη συντήρησή τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σημειώνεται ότι στο Πρότυπο Εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ στην Πάτρα, που απασχολεί 126 εργαζομένους, παράγονται τα γάλατα ΝΟΥΝΟΥ Family, NOYNOY kid, NOYNOY Noulac, NOYΝOY CalciPlus, ΝΟΥΝΟΥ BARISTA’ S GOLD, Choice, οι κρέμες γάλακτος NOYNOY και τα γιαούρτια NOYNOY.

Η μονάδα ακολουθεί τις τελειότερες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας, ενώ ο βιώσιμος τρόπος λειτουργίας με τα αντίστοιχα προγράμματα που εφαρμόζει όπως της αξιοποίησης νερού και ενέργειας επιβεβαιώνεται μεταξύ άλλων και από την πρόσφατη βράβευσή του για τη Διαδικασία Επανάχρησης Νερού στα Environmental Awards 2022.

Η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ με υψηλό αίσθημα ευθύνης για το σήμερα και τις επόμενες γενιές μεριμνά στην πράξη επενδύοντας, παράλληλα, διαρκώς σε καινοτόμες τεχνολογίες που διασφαλίζουν το θετικό της αποτύπωμα στην κοινωνία και το περιβάλλον. Φροντίζοντας για ένα μέλλον «κλιματικά ουδέτερο», σε όλη την αλυσίδα γάλακτος «από τη φύση στο ποτήρι», σύμφωνα με τη στρατηγική βιωσιμότητας «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη», κάνει τη διαφορά για ένα πιο «πράσινο», βιώσιμο και καλύτερο αύριο!

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement