Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Οι λόγοι της απουσίας Πελετίδη από την διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη

Published

on

Ντόρος μεγάλος έγινε για το γεγονός ότι ο Κώστας Πελετίδης έλαμψε διά της απουσίας του κατά τη διήμερη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα.

Και η επίσημη δικαιολογία της Μαιζώνος ήταν ότι δεν ζήτησε ο πρωθυπουργός να δει τον δήμαρχο! Πώς, όμως, να ζητούσε να τον δει, αφού ήταν στον Βόλο; Αστείες δικαιολογίες! Ήταν μια συνειδητή επιλογή της δημοτικής αρχής να μην υπάρξει καμία επαφή με τον Μητσοτάκη.

Ο Βόλος ήταν, απλώς, το πρόσχημα. Τώρα, γιατί απέφυγε ο Πελετίδης τον πρωθυπουργό, ενώ έχει κάνει πορείες στην Αθήνα φτάνοντας ακόμη και στην πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, είναι κάτι που σηκώνει μεγάλη συζήτηση.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν ήταν κάποιο λάθος, κάποια παράλειψη, κάποια αστοχία. Άσε που υπάρχει και η εκτίμηση ότι η δημοτική αρχή δεν ήθελε να… ενοχλήσει τον πρωθυπουργό.

* «Πιστεύουμε ότι ο κ. Πελετίδης έχει δημιουργήσει τείχος προστασίας στην κυβερνητική πολιτική» λέει η «Ώρα Πατρών». «Δεν ήθελε να εκτεθούν στο προσκήνιο οι συμφωνίες που έχουν συνάψει και η άτυπη αλληλοϋποστήριξή τους», λέει ο Νίκος Νικολόπουλος. Μα καλά, και αν υποθέσουμε ότι τα έχουν βρει Πελετίδης και κυβέρνηση, οι πορείες και τα συλλαλητήρια στην Αθήνα γιατί γίνονται, ρε παιδιά; Για ξεκάρφωμα;

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement