Connect with us

Ελλάδα

Δυο νεαροί διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη στη Σκιάθο

Published

on

Με δύο διαδοχικές επιχειρήσεις που εκτελέστηκαν τη Μ. Πέμπτη στη Σκιάθο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου δυο νεαροί Αλβανοί ηλικίας 23 και 20 χρόνων που διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης στο νησί.

Αρχικά, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 23χρονο, στο σπίτι του οποίου έκαναν έρευνα και ανακάλυψαν μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 49,8 γραμμαρίων, δύο γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 330 ευρώ. Στη συνέχεια, συνελήφθη ο 20χρονος στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 318,8 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για διακίνηση ναρκωτικών και οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου.

Είχε πάνω του μπουκάλι με μεθαδόνη

Ένα φιαλίδιο το οποίο περιείχε μεθαδόνη βάρους 73,4 γραμμαρίων βρήκαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος πάνω σε έναν 58χρονο Έλληνα όταν του έκαναν έλεγχο στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Μ. Παρασκευής. Το φιαλίδιο κατασχέθηκε, ενώ ο 58χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ροή ειδήσεων

Advertisement