Connect with us

Ελλάδα

Ο Άκης Σκέρτσος νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος μέχρι τις εκλογές – Συγκινημένος ο Γιάννης Οικονόμου

Published

on

Τον «διάδοχό» του στην θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, υπουργό Επικρατείας, κ. Άκη Σκέρτσο παρουσίασε σήμερα στην τελευταία του ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου αποχωρεί από την θέση αυτή ενόψει της προκήρυξης εκλογών το Σάββατο 22 Απριλίου καθώς θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Φθιώτιδα.

Ο Γιάννης Οικονόμου ήταν στην θέση αυτή από τον Αύγουστο του 2021.

Από τον Ιανουάριο του 2021 έως και τον Αύγουστο του ίδιου έτους διετέλεσε Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αρμόδιος για θέματα Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

Ο ίδιος κλείνοντας την εισαγωγική του τοποθέτηση είπε:

«Σήμερα κλείνει για εμένα ένας κύκλος 615 ημερών. Την πρώτη ημέρα είχα πει ότι θα προσπαθούσα να οριοθετήσω πολιτικά το βήμα και να απαντώ σε όλες τις ερωτήσεις με πολιτικό τρόπο. Ευχαριστώ όλους τους πολιτικούς συντάκτες για την συνεργασία σε μια δύσκολη στιγμή για την πατρίδα και τον κόσμο ολόκληρο.

Μου δόθηκε το προνόμιο να είμαι ο εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που παρήγαγε πολύ πλούσιο έργο και μπορούσα να στέκομαι απέναντί σας με ειλικρίνεια και παρησσία και να ενημερώνω για το κυβερνητικό μας έργο.

Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και όλους τους υπουργούς και υφυπουργούς και τον πρωθυπουργό που μου έδωσε την δυνατότητα να είμαι θεσμικά η φωνή της κυβέρνησης.

Παραδίδοντας στον Άκη Σκέρτσο χαμογελώ γιατί κάθε τέλος είναι η αφετηρία που ξεκινούν καινούριες αρχές».

Ροή ειδήσεων

Advertisement