Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σίριαλ σε εξέλιξη-Φήμες για αλλαγή στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στην Αχαΐα

Published

on

Τα σενάρια συνεχίζονται για ένα σίριαλ που είχε ξεκινήσει πριν από μερικές και όλοι θεωρούσαν ότι έχει, ήδη, ολοκληρωθεί.

Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετικά κρίσιμη, γιατί τα τηλέφωνα έχουν ανάψει και λίγες ώρες πριν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ν.Δ, η φημολογία για αλλαγή προσώπων στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Αχαΐα, έχει ενταθεί.

Από ότι φαίνεται ασκούνται πιέσεις προκειμένου να εισέλθει στο ψηφοδέλτιο γυναίκα από την Αιγιάλεια και για να συμβεί αυτό “μπαινοβγαίνουν” υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν εδώ και είκοσι ημέρες. Η ανησυχία στα επιτελεία των υποψηφίων που δουλεύουν πυρετωδώς όλο αυτό το διάστημα είναι έκδηλη καθώς ενδέχεται να ανατραπεί ο προγραμματισμός τους. Ήδη κάποιοι εξ’ αυτών έχουν οργανώσει πολιτικά γραφεία, έχουν προχωρήσει σε έκδοση φυλλαδίων, ενώ ταυτόχρονα είτε πραγματοποιήσαν εκδηλώσεις, είτε πρόκειται στο άμεσο μέλλον.

Ελπίζουμε, εν μέσω μιας κρίσιμης για την πατρίδα εκλογικής μάχης, στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, να πρυτανεύσει η λογική και το ψηφοδέλτιο να μείνει ως έχει…

Ροή ειδήσεων

Advertisement