Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Πρωταθλήτρια η ΑΕ Μεσολογγίου

Published

on

 

Η ΑΕ Μεσολογγίου κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας της μετά την εμφατική της νίκη με 4-1 κόντρα στον Αμβρακικό Λουτρού στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ, αγώνας που είχε τον χαρακτήρα «τελικού».

Η ομάδα του Ανδρέα Καλαβριζιώτη νίκησε κατά κράτος τον Αμβρακικό, ο οποίος χρειαζόταν μόνο το «διπλό» στο Μεσολόγγι για να στεφθεί πρωταθλητής Αιτωλοακαρνανίας.

Η ΑΕΜ, αν και … βολευόταν με ισοπαλία, έδειξε τις προθέσεις της από την αρχή και έφθασε δίκαια στην επικράτηση με γκολ που σημείωσαν οι Μιχαλόπουλος 26΄, Πιστιόλης 42΄, Κράνης 46΄ και Χαλαζιάς (πέναλτι) στο 74′. Ο Βαγγέλης Κοκκώνης μείωσε για το Λουτρό στο 65′.

Εύκολο το έργο του διαιτητή Γκιάφη (Τάκος – Βλαχοδήμος).

Η ΑΕΜ θα διεκδικήσει πλέον την άνοδό της στην Γ΄ Εθνική, αντιμετωπίζοντας στα πλέι-οφ ανόδου τις αντίστοιχες πρωταθλήτριες Αρτας, Θεσπρωτίας, Καστοριάς, Πρέβεζας/Λευκάδας, Ηπείρου και Κέρκυρας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Α. Καλαβριζιώτης): Δουλιώτης, Παλιάτσας (83΄ Νικολόπουλος), Ζαβιτσάνος, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης (83΄ Κουφός), Χαλαζιάς, Κράνης (77΄ Βαρούχος), Μιχαλόπουλος (83΄ Καλύβας), Αθανασόπουλος (72΄ Τριφιάτης).

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (Ν. Μιμιγιάννης): Ζέρβας, Μπαλάφας, Φονιάς, Β. Κοκκώνης, Μπακαδήμας, Αριστόπουλος, Παγώνης, Γκόγκα, Σ. Κοκκώνης, Καμμένος (77΄ Δημαράς), Μακρυπίδης (81΄ Γιώτης).

Ροή ειδήσεων

Advertisement