Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Νέες ειδικότητες για το πολυιατρείο της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησαν οι απόστρατοι από Καραμαλάκη και Μαυρόπουλο

Published

on

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μιχάλη Καραμαλάκη και τον Αρχηγό του Σώματος Λάζαρο Μαυρόπουλο είχε η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αποστράτων, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Κώστα Βοργιά, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Βασίλη Φιλιπποπουλο και τον Υπεύθυνο τύπου Νικόλαο Γεωργίου, σήμερα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Ένα από τα κυρίαρχα αιτήματα, που αφορούν την περιοχή μας, αποτελεί η ενίσχυση των Πολυιατρείων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος, με τις ειδικότητες Οφθαλμίατρου – ΩΡΛ– Καρδιολόγου – Ορθοπεδικού – Πνευμονολόγου – Γυναικολόγου και Ουρολόγου. Όπως επισημαίνουν ο πρόεδρος Κώστας Βοργιάς και τα μέλη του Συνδέσμου για την στελέχωση των παραπάνω θέσεων να προτιμούνται όσοι έχουν με πτυχίο και ειδικότητα Νοσηλευτικής, Τραυματιοφορέα, Διασώστη κ.λ.π. και η υπαγωγή τους Υπηρεσιακά να είναι η Διεύθυνση Υγειονομικού του Αρχηγείου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διεκδίκησης και αποκατάστασης των κεκτημένων τους με υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες και κατατέθηκε υπόμνημα των προτάσεων του Συνδέσμου αλλά και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.
Εκτός των άλλων, ζήτησαν επίσπευση της Υπογραφής για την τοποθέτηση του Υποστρατήγου ε.α Μπέττα Δημητρίου, ως εκπροσώπου στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού, η τελετή Αποστρατείας των Εν ενέργεια Συναδέλφων να γίνεται με τις ανάλογες τιμές που αρμόζουν στην Ιστορία του Σώματος, αλλά και να παραχωρηθεί γραφείο για τη στέγαση του Συνδέσμου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement