Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα-Αποκλειστικό Βίντεο-Η στιγμή που το βαν τυλίγεται στις φλόγες

Published

on

Μπαράζ χτυπημάτων σήμερα τα ξημερώματα από αναρχικούς, με αφορμή τη συνεχιζόμενη απεργία πείνας του Γιάννη Μιχαηλίδη, γνωστού και ως “τοξοβόλου”.

Έκαναν καταδρομικές επιθέσεις στο sm ΑΒ Βασιλόπουλος στην οδό Αμερικής, όπου έκαψαν ένα βαν, έσπασαν την Τράπεζα Πειραιώς στην Έλληνος Στρατιώτου, ένα ΑΤΜ στους Πέντε δρόμους, την ALPHA Bank στην οδό Ακρωτηρίου, ενώ πέταξαν και μπογιές στο sm ΑΒ Βασιλόπουλος κοντά στο νοσοκομείο ”ο Άγιος Ανδρέας

Με την υπογραφή (Α)* αναρτήθηκε κείμενο ανάληψης ευθύνης για την επίθεση σε όχημα στην Πάτρα από άτομα που ανήκουν στον αναρχικό χώρο.

Η ανάληψη ευθύνης αναρτήθηκε σε γνωστό ιστότοπο αναρχικών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον εμπρησμό οχήματος της ΑΒ Βασιλόπουλος, κίνηση αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Γ. Μιχαηλίδη, που βρίσκεται σε απεργία πείνας απο 12/5 και δίψας απο 9/6, διεκδικώντας την αποφυλάκιση του, θέτωντας για ακόμη μια φορά το σώμα του ανάχωμα στην κρατικη εκδικητικότητα.

Επιτεθήκαμε στην ΑΒ Βασιλόπουλος, μια εταιρία-πυλώνα της επίθεσης του κεφαλαίου, με τα αποτελέσματα της φτώχιας, της ακρίβειας και της λεηλασίας της ζωής μας να είναι καθημερινά όλο και ποιο δυσβάσταχτα.

Γιατί η ελευθερία θα ανθίσει πάνω στα συντρίμια και της τελευταίας φυλακής που θα έρθει με την κατάργηση της εκμετάλευσης, της κρατικής/καπιταλιστικής βαρβαρότητας, της καταστροφής του φυσικού κόσμου, με την οικοδόμηση ενος κόσμου ελευθερίας, ισότητας, αλληλεγγύης.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

ΑΔΙΑΚΟΠΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

(Α)*

 

@gnomip.gr

Έβαλαν φωτια σε βαν αλυσίδας σουπερ μαρκετ #police #patras #news #alert #fire #199 #night #fireman #sos

♬ πρωτότυπος ήχος – gnomipatron

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement