Connect with us

Ελλάδα

Ταξιτζής διακινούσε κοκαΐνη μαζί με ανήλικο στο Κιλκίς

Published

on

Το επαγγελματικό του όχημα χρησιμοποιούσε ένας 24χρονος ταξιτζής για να διακινεί ναρκωτικά, τα οποία έκρυβε στο σπίτι που χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» μαζί με τους άλλους δυο συνεργούς του, έναν ανήλικο 17 χρόνων και έναν 25χρονο που συνελήφθησαν από της άνδρες Ασφάλειας Παιονίας.

Ακολουθώντας τις πληροφορίες που είχαν, οι αστυνομικοί από το Κιλκίς εντόπισαν αρχικά το απόγευμα της Πέμπτης το νεαρό ταξιτζή να οδηγεί σε περιοχή του Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη, τον σταμάτησαν και βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 5,2 γραμμαρίων. Το ταξί κατασχέθηκε, όπως και ένα πιστόλι κρότου με έξι φυσίγγια στον γεμιστήρα που βρέθηκε στο σπίτι του 24χρονου.

Στη συνέχεια, έκαναν έρευνα στο σπίτι- «καβάντζα», όπου βρέθηκαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 111,6 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 18 κενές νάιλον συσκευασίες, 265 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, που περιλαμβάνει τους γονείς του 17χρονου για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

taxi_kokaini

Ροή ειδήσεων

Advertisement