Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Προαστιακός: Χωρίς δρομολόγια την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη- Αγανάκτηση για την απαξίωση

Published

on

Αγανάκτηση επικρατεί στο επιβατικό κοινό, χρήστες του Προαστιακού σιδηροδρόμου της Πάτρας, εξαιτίας της απαξίωσης του τρένου, με τις συνεχείς καθυστερήσεις και την κατάργηση δρομολογίων.

Εδώ και μία εβδομάδα έχουν ανασταλεί τα δρομολόγια στον νότιο κλάδο και μέχρι την Κάτω Αχαΐα, τα οποία εξυπηρετούνται με λεωφορείο, ενώ την Δευτέρα 19 Ιουνίου και την Τρίτη 20 του μηνός, τα σιδηροδρομικά δρομολόγια προς Ρίο θα αντικατασταθούν επίσης, με λεωφορεία λόγω εργασιών στην γραμμή στο ύψος της Νόρμαν από τον διαχειριστή υποδομής.

Όπως καταγγέλλουν οι «Φίλοι του Προαστιακού Πάτρας» η εταιρεία όχι μόνο δεν ενημερώνει εγκαίρως για τις καθυστερήσεις των δρομολογίων, αλλά δεν φαίνεται καν να λογοδοτεί για τα αλλεπάλληλα προβλήματα και την ίδια ώρα, έχει αφήσει στον «αέρα» την επαναλειτουργία της γραμμής μέχρι τα Καμίνια και την Κάτω Αχαΐα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο συρμός του ΟΣΕ είναι έτοιμος να ξαναμπεί στις ράγες του Νότιου Κλάδου, αφού οι τροχοί του μεταφέρθηκαν στην Καλαμάτα, επισκευάστηκαν και επεστράφησαν στην Πάτρα, γι’ αυτό και αρκετοί αναρωτιούνται γιατί δεν έχει επαναλειτουργήσει η γραμμή.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement