Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Παράτησαν στη μέση τις εργασίες  

Σφοδρές αντιδράσεις για την αποχώρηση των μηχανημάτων που έκαναν διάνοιξη δρόμων στο Πετρωτό

Published

on

Κι ενώ είχαν ξεκινήσει εργασίες διάνοιξης και διαμόρφωσης αγροτικών δρόμων στο ορεινό δίκτυο της Κοινότητας Πετρωτού, τα μηχανήματα εγκατάλειψαν το σημείο, χωρίς καμία εξήγηση, αφήνοντας στη μέση ένα έργο που περίμεναν εδώ και καιρό οι κάτοικοι για να μπορούν να έχουν πρόσβαση στις αγροτικές και κτηνοτροφικές τους εγκαταστάσεις. Μόλις πριν από μερικές ημέρες, ο δραστήριος πρόεδρος της Κοινότητας, Ανδρέας Δούβρης που μαζί με τα συνεργεία του Δήμου ξεκίνησαν έναν… αγώνα δρόμου για τη βελτίωση του αγροτικού δικτύου, μετά από πολλά αιτήματα και διεκδικήσεις, ενημέρωνε πως ξεκίνησαν επιτέλους οι εργασίες, χωρίς να γνωρίζει πόσο θα… διαρκέσουν!

Η αποχώρηση των μηχανημάτων από το σημείο με αποτέλεσμα να μείνουν στη μέση οι εργασίες, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του προέδρου, ο οποίος ανέφερε σε ανάρτησή του πως «με εντολή αντιδημάρχου και προϊσταμένου των μηχανημάτων του δήμου, τα μηχανήματα φεύγουν και αφήνουν τους δρόμους μισούς!!!

Δεν σας ζήτησα λαγούς με Πετραχήλια.. σας ζήτησα μια φορά το χρόνο να κάνετε συντήρηση στο αγροτικό ορεινό δίκτυο για να μπορούν να πάνε στο σπίτι τους αυτοί οι άνθρωποι και στα μαντριά τους. Πείτε μου εσείς που δώσατε την εντολή να φύγουν τα μηχανήματα σήμερα το πρωί και αφήσατε στο έλεος του θεού αυτούς τους πολίτες. Θα σας άρεσε να μένετε εσείς εκεί πάνω και να κυκλοφορείτε σε αυτούς τους υποτιθέμενους δρόμους; Δύο μέρες δουλειά ήταν ακόμη.

Ποιος ο λόγος που βιαζόσαστε να φύγετε; Λογκοβή, Κορίτα, Σκάλα, Πλάτανος, Μυγδαλια, δεν περνάει ούτε τανκς. Ελάτε εσείς που δώσατε την εντολή να σας πάω μια βόλτα με το αυτοκίνητο σας! Και την επόμενη να πάτε συνεργείο όπως πάνε αυτοί οι άνθρωποι που τους έχετε εγκαταλείψει! Όλους θα μας κρίνει η κοινωνία σε λίγους μήνες!».

Ροή ειδήσεων

Advertisement