Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στον Ψαθόπυργο την Τρίτη ο Πέτρος Ψωμάς – Απευθύνει ανοικτό κάλεσμα

Published

on

 

Οι περιοδείες και οι ανοικτές εκδηλώσεις του σπιράλ συνεχίζονται και τον Αύγουστο

Ο Ψαθόπυργος, το απόγευμα της Τρίτης 1 Αυγούστου, είναι ο επόμενος σταθμός των περιοδειών του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων Πέτρου Ψωμά. Η δημοτική παράταξη σπιράλ καλεί όλους τους κατοίκους της ομώνυμης τοπικής κοινότητας σε μία ανοικτή υπαίθρια συνάντηση, στο χώρο δίπλα στην παιδική χαρά του χωριού, στις 8 το απόγευμα της Τρίτης. Εκεί, επί δίωρο, θα στηθεί και θα λειτουργήσει το κινητό γραφείο του σπιράλ που εδώ και ένα μήνα μεταφέρεται, με το ειδικό παραταξιακό όχημα, από περιοχή σε περιοχή του Δήμου Πατρέων. 

Στην εκδήλωση είναι καλεσμένοι και όσοι άλλοι πατρινοί δημότες επιθυμούν να προσέλθουν για να γνωρίσουν τους ανθρώπους του σπιράλ, να συνομιλήσουν μαζί τους και να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα και τις προτάσεις της δημοτικής παράταξης. Ιδίως οι μόνιμοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής -του Ψαθόπυργου και της Ροδινής- προσκαλούνται από τον Πέτρο Ψωμά προκειμένου να συζητηθούν τα τοπικά ζητήματα, να προταθούν εναλλακτικές λύσεις και να τεθεί το θέμα της ψήφισης και συγκρότησης ενός δυναμικού και αξιόλογου τοπικού συμβουλίου, μετά από τις αλλαγές που προέκυψαν στον αυτοδιοικητικό εκλογικό νόμο.

Οι περιοδείες του σπιράλ θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, σε καθημερινή βάση. Στόχος να κλείσει έγκαιρα και αυτός ο δεύτερος κύκλος των επαφών με τους δημότες, σε όλες τις περιοχές οι οποίες τον Οκτώβριο θα αναδείξουν τοπικά ή διαμερισματικά συμβούλια. Ο πρώτος κύκλος επικοινωνίας με τα εν ισχύ συμβούλια και τις τοπικές κοινωνίες διενεργήθηκε κατά την περίοδο 2020-2022 οπότε –παρά το εμπόδιο της πανδημίας- ο Πέτρος Ψωμάς και το επιτελείο του επισκέφτηκαν όλους τους οικισμούς της Πάτρας. Ο επόμενος κύκλος, ο καθαρά προεκλογικός, θα ανοίξει από τα τέλη Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Σημειώνεται πως τις προηγούμενες μέρες ο Πέτρος Ψωμάς, συνοδευόμενος από διαφορετικές πολυπρόσωπες αντιπροσωπείες υποψηφίων και μελών του σπιράλ, βρέθηκε στο Ρίο, στο Δρέπανο, στον Άγιο Βασίλειο, στο Σούλι, στο Μονοδένδρι, στο Πετρωτό, στη Θέα, στην Αρόη, στο Πλατάνι και αλλού. Οι περιοδείες –και οι ανοικτές προσκλήσεις- συνεχίζονται.

Ροή ειδήσεων

Advertisement