Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νεκρός ο πυροσβέστης που είχε εξαφανιστεί – Τον κατασπάραξαν αγριογούρουνα

Published

on

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός αγνοούμενου πυροσβέστη στην Εύβοια, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου 12/8.

Ο 55χρονος πυροσβέστης έφυγε το Σάββατο 22 Ιουλίου το πρωί, από το σπίτι του στην Αμφιθέα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων για περίπατο και δεν επέστρεψε. Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Silver Alert.

Τον άτυχο άνδρα, σύμφωνα με μαρτυρίες, «τον κατασπάραξαν τα αγριογούρουνα» στην δασώδη περιοχή Λευκάδα Αμφιθέας. Τον εντόπισε ρητινοκαλλιεργητής στις 07:38 το πρωί, όπως μετέδωσε το Evima.gr.

Για το περιστατικό έχει επιλυφθεί η Αστυνομία. Σύμφωμα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για τον 55χρονο πυροσβέστη, ωστόσο θα ακολουθηθεί η διαδικασία DNA.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμφθμιθέας, μιλώντας στο Evima.gr δήλωσε: «Δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη ο άτυχος συντοπίτης μας. Σήμερα το πρωί βρέθηκαν τα ρούχα του στο δάσος από ρητινοκαλλιεργητή. Αμέσως πήγα στο σημείο με την Αστυνομία και αναγνώρισα τα ρούχα που φορούσε», είπε συγκλονισμένος ο κ. Μπαρώτας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement