Connect with us

Οικονομία

ΔΥΠΑ – Δυτική Ελλάδα: Οριστικοί πίνακες για προσλήψεις ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο

Published

on

Αναρτήθηκαν σήμερα, οι οριστικοί πίνακες ωφελουμένων που υπάγονται στην προστασία του ν. 2643/98 της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας, με έδρα την Πάτρα (Διοικητική Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, καθώς και Ν. Κεφαλληνίας και Ν. Ζακύνθου), για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Όπως αναφέρει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σε ανακοίνωσή της, οι οριστικοί πίνακες της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αττικής θα δημοσιευθούν εντός του μηνός Σεπτεμβρίου 2023.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τους αναρτημένους πίνακες στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ (www.dypa.gov.gr), καθώς και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου (Αθηνών 89, Πάτρα, Τ.Κ. 26500).

Η αναζήτηση των αποτελεσμάτων γίνεται αποκλειστικά με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης του υποψηφίου.

Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης μπορεί να αναζητηθεί από τους υποψηφίους στη διεύθυνση https://2643.services.gov.gr, κάνοντας είσοδο με χρήση των προσωποποιημένων κωδικών TaxisNet και επιλέγοντας την προκήρυξη, στην οποία συμμετείχαν.

Διευκρινίζεται ότι οι συγκεκριμένοι οριστικοί πίνακες μοριοδότησης θα παραδοθούν, στη συνέχεια, στην αρμόδια Πρωτοβάθμια Επιτροπή του ν. 2643/98, προκειμένου αυτή να προβεί: α) στην έκδοση πρακτικών-αποφάσεων για τις τοποθετήσεις στις προκηρυχθείσες θέσεις για την αντίστοιχη προκήρυξη της Υπηρεσίας της ΔΥΠΑ και β) στην κατάρτιση και δημοσιοποίηση του «πίνακα τοποθετήσεων» των υποψηφίων της προκήρυξης.

Επίσης, σημειώνεται ότι τυχόν ενδικοφανείς προσφυγές δύνανται να κατατεθούν μόνο μετά τη δημοσιοποίηση των πινάκων τοποθετήσεων των Πρωτοβάθμιων Επιτροπών του ν. 2643/98.

Στο παρόν στάδιο δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για κατάθεση ενδικοφανών προσφυγών.

Σε κάθε περίπτωση, για τις τοποθετήσεις των υποψηφίων στις προκηρυχθείσες θέσεις, όπως και για την αντίστοιχη περίοδο κατάθεσης των ενδικοφανών προσφυγών, θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις για κάθε Επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.

Ροή ειδήσεων

Advertisement