Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Θλίψη στο Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» για τον θάνατο της νοσηλεύτριας, Λίτσας Ασπρομάλλη

Σήμερα συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι θα της απευθύνουν το ύστατο χαίρε στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Παραλίας Πατρών, ενώ η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 11.30 το πρωί.

Published

on

 

 

Εργαζόταν πάντα με αυταπάρνηση, επαγγελματισμό και ήθος, υπηρετώντας τον άνθρωπο. Ήταν η «ψυχή» των ΤΕΠ, στα οποία εργάστηκε από την πρώτη σχεδόν ημέρα που διορίστηκε στο ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» μέχρι και πρόσφατα. Με ευσυνειδησία, προθυμία και με χαμόγελο προσέφερε τις υπηρεσίες της στους ασθενείς, φροντίζοντας να αισθάνονται πάνω απ’ όλα ασφάλεια.

Η είδηση του θανάτου της νοσηλεύτριας, Λίτσας Ασπρομάλλη βύθισε στο πένθος τους συναδέλφους της στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η Λίτσα κάθε μέρα αναμετρόταν με τον ανθρώπινο πόνο, τον κατεύναζε και πολλές φορές τον «ξεγελούσε» μ’ ένα χαμόγελο, με μία συμβουλή, με μία σιγουριά «ότι όλα καλά θα πάνε». Μέχρι που πριν από μερικά χρονιά βρέθηκε αντιμέτωπη με τη δική της περιπέτεια υγείας. Έδωσε «μάχη», όπως μόνη εκείνη ήξερε να δίνει. Για την ίδια, για τα τρία αγαπημένα της παιδιά, για την οικογένειά της. Αγωνίστρια και στη δουλειά και στη ζωή! Πάλεψε γενναία μέχρι και την τελευταία στιγμή, αντλώντας δύναμη από την αγάπη και τη φροντίδα των δικών της ανθρώπων. Οι συνάδελφοί της θα τη θυμούνται πάντα για τον δυναμικό της χαρακτήρα, την μαχητικότητα και την αγάπη της για το επάγγελμά της, στο οποίο ήθελε πάντα να εξελίσσεται, να μαθαίνει περισσότερα, να γίνεται καλύτερη. Αυτός άλλωστε και ήταν ο λόγος που ενώ είχε διοριστεί στο Νοσοκομείο, όταν της δόθηκε η ευκαιρία να σπουδάσει και σε ανώτατο ίδρυμα τη νοσηλευτική το έκανε παράλληλα, με ιδιαίτερη χαρά.

Το σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου σε συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει «δυστυχώς είμαστε στη δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσω σε όλους τους συναδέλφους, ότι έφυγε από κοντά μας η συναδέλφισσα- εργαζόμενη στα ΤΕΠ, Λίτσα Ασπρομάλλη. Συναδέλφισσα Λίτσα καλό σου ταξίδι. Θερμά Συλλυπητήρια  στους οικείους της».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement