Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σπύρος Γερ. Σκιαδαρέσης: «Με σχέδιο και όραμα για τη δική μας Πάτρα»

Published

on

 

«Η Πάτρα αξίζει και πρέπει να γίνει μια πόλη σύγχρονη, όμορφη, καθαρή, που να αναδεικνύεται ο πολιτισμός της, η ιστορία της, οι επιχειρήσεις της και να προσελκύει επισκέπτες» επισημαίνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πάτρας με τον συνδυασμό του Πέτρου Ψωμά «σπιράλ», Σπύρος Γερ. Σκιαδαρέσης.

Ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας, συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης, «Λουκομοποιία Σκιαδαρέσης» κατέρχεται στον στίβο της αυτοδιοίκησης αποφασισμένος να καταθέσει ιδέες και προτάσεις προσφέροντας στην πόλη του.

Ζώντας στην Πάτρα μαζί με την οικογένειά του ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον για τις νέες γενιές. Όπως επισημαίνει στην «Γ», «η σημερινή εικόνα της Πάτρας μας θλίβει όλους. Το κέντρο θυμίζει μια πόλη στον αυτόματο πιλότο, χωρίς πινελιές αισθητικής, με έλλειμμα καθαριότητας, πρασίνου, σύγχρονων υποδομών, ενώ και οι συνοικίες είναι σε πλήρη εγκατάλειψη. Είναι στο χέρι μας να την αλλάξουμε. Να δώσουμε λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας, να αγωνιστούμε για να υλοποιήσουμε το σχέδιό μας για την δική μας Πάτρα με σημείο αναφοράς τα 18 σημεία. Ο επικεφαλής του «σπιράλ» και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς μπορεί και πρέπει να πάρει τα ηνία του Δήμου στα χέρια του, να δώσει όραμα και προοπτική στην πόλη που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε και αγαπάμε. Είναι ένας άνθρωπος της δημιουργίας, της δράσης και της προσφοράς, ένας πολίτης που εμπνέει και εμπνέεται καθημερινά, που διαθέτει εμπειρία στην επίλυση προβλημάτων και την αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων, πιστεύει στην ομαδική εργασία και τις συνέργειες. Μπορούμε όλοι μαζί να δουλέψουμε για να φέρουμε την Πάτρα ψηλά, πέρα από προσωπικές φιλοδοξίες και κομματικές λογικές. Με φρέσκιες ιδέες και θετική προαίρεση, με μια ανοιχτή κοινωνία, μια πόλη έξυπνη και σύγχρονη, έναν τόπο πολυσυλλεκτικό και φιλόξενο. Μια κοινωνία που θα έχει ξαναβρεί την αίγλη και τη χαμένη της περηφάνια».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement