Connect with us

Ελλάδα

Θάνατος 36χρονου Αντώνη: Αρνούνται ότι υπήρχε δόλος οι συγγενείς των τεσσάρων κατηγορουμένων

Published

on

Οι συγγενείς των τεσσάρων κατηγορουμένων για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη αρνούνται ότι υπήρχε δόλος και δηλώνουν σοκαρισμένοι από αυτό που συνέβη. «Γνωρίζω πολύ καλά τον άνθρωπό μου. Σαφώς και όχι. Είναι πολύ συνεπής και υπεύθυνος στη δουλειά του. Το λάθος το πληρώνει η ιεραρχία πάντα. Σε οτιδήποτε, είναι η ιεραρχία. Αυτό είναι το θέμα. Δεν γνωρίζω κάτι, δεν έχω να δηλώσω κάτι. Δεν έχω επικοινωνία. Έχω δύο μικρά παιδιά, αγωνιούμε κι εμείς για την έκβαση. Όχι δεν μπορούμε να μιλήσουμε γιατί είναι αυτόφωρο, δεν έχουμε επικοινωνία. Ό,τι μαθαίνουμε από εσάς από τα κανάλια. Δεν έχουμε προσωπική επικοινωνία» είπε στην τηλεόραση του Mega η σύζυγος του πλοιάρχου.

Δηλώσεις έκανε και η θεία του ναύκληρου που είπε: «Δουλεύει χρόνια. Είναι πολύ καλό παιδί. Αυτός δεν θα το έκανε αυτό το πράγμα. Εγώ δεν το νομίζω αυτό. Αυτός δεν κάνει τέτοια πράγματα. Οικογενειάρχης, παιδάκι έχει. Να μην τον σπρώχνανε. Να τον κρατούσανε και να τον αφήνανε σε άλλο λιμάνι, αν δεν ήταν και ήταν λαθραίος. Τώρα ήταν η κακιά η ώρα, δεν ξέρω. Όμως εκεί δεν θα έπρεπε να ήταν ένας λιμενικός; Είδαν έπεσε άνθρωπος να τον πιάσουν; Πού ήταν αυτοί οι ειδικοί εκεί πέρα. Πες ήταν ένας επιβάτης και γλίστρησε. Ο άλλος έλυνε τα σχοινιά. Αυτός; Δεν τον είδανε; Κανένας λιμενικός εκεί για να τρέξει να τον βγάλει; Πατέρας με παιδιά ήταν κι αυτός».

Οι τέσσερις οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πειραιά με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού και για παραβίαση σχετικών άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου, θα οδηγηθούν τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon μετά το θάνατο ενός 36χρονου επιβάτη στο λιμάνι του Πειραιά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement