Connect with us

Ελλάδα

ΟΛΜΕ: Στάση εργασίας την Πέμπτη

Published

on

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 1.30μμ, «απαιτώντας από τον υπουργό να δεχτεί το ΔΣ και να δώσει λύσεις».

Έτσι προκήρυξε στάση εργασίας 12-2 μ.μ. την Πέμπτη.  Η ΟΛΜΕ καταγγέλλει πως η σχολική χρονιά ξεκινάει με πλήθος προβλημάτων και ελλείψεων (κενά, κτιριακά προβλήματα, μονιμοποίηση νεοδιόριστων κ.α.).

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

«Το ΔΣ της ΟΛΜΕ έχει, από την προηγούμενη βδομάδα, ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας για να συζητηθούν όλα τα προβλήματα των σχολικών μονάδων αλλά και για να εξευρεθούν λύσεις στα τεράστια προβλήματα που πρόεκυψαν σε σχολεία, εκπαιδευτικούς, μαθητές και μαθήτριες στον Έβρο και τη Θεσσαλία, μετά τις καταστροφικές φωτιές και πλημμύρες. Το αίτημά συνάντησης δεν απαντήθηκε ποτέ από τον υπουργό…

Καλούμε τους/τις εκπαιδευτικούς της Αττικής να παραστούν στην κινητοποίηση. Καλούμε τις ΕΛΜΕ της υπόλοιπης χώρας να πραγματοποιήσουν αντίστοιχες κινητοποιήσεις στις ΔΔΕ της περιοχής τους.

Είναι θλιβερό και πρωτοφανές, υπουργός Παιδείας να αρνείται συνάντηση με την ΟΛΜΕ στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, ειδικά όταν τα προβλήματα στις πληγείσες περιοχές είναι ανυπολόγιστα!

Για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, προκηρύσσουμε 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 12-2 μ.μ.».

Ροή ειδήσεων

Advertisement