Connect with us

Lifestyle

Κώστας Δόξας: Σταμάτησαν οι εμφανίσεις μου, συνεργάτες δεν μου μιλούσαν

Published

on

Ο Κώστας Δόξας έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην υπόθεση ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και περιέγραψε πώς αυτή η αντιδικία τον έβλαψε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

«Το καλοκαίρι ήμουν 17 μέρες μαζί με την κόρη μου, την αποχαιρέτησα ξέροντας ότι σε μια βδομάδα θα είμαι πάνω. Ξέρει ότι έχουμε τις μέρες μας. Τώρα θα πάει πρώτη δημοτικού και ξέρει ότι θα έχουμε διαβάσματα. Γενικώς, τα παιδιά είναι ευλογία, αλλά και μεγάλη δοκιμασία, πρέπει να είσαι συνεχώς ο καλύτερός σου εαυτός και να διδαχθείς από τα παιδιά», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο διαζύγιό του. «Γενικότερα, το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη ζωή μου που δυστυχώς, είναι ψυχοφθόρα. Κι αυτά μαθήματα είναι, όμως. Τα διαζύγια είναι αρκετά και οι αποφάσεις που βγαίνουν είναι πάρα πολύ καλές, πάρα πολύ σωστές. Η δικαιοσύνη βλέπει τα στοιχεία κι αποφασίζει αναλόγως», εξηγεί.

Όπως ανέφερε αργότερα, προτεραιότητά του είναι η κόρη του. «Το πιο σημαντικό από όλα είναι το Σοφάκι, το παιδί. Εκεί είναι όλη η προσοχή κι η ανάγκη. Όλη αυτή η ιστορία ξεκάθαρα μου έκανε κακό. Κι οι εμφανίσεις μου σταμάτησαν και πολλοί από τους συνεργάτες δεν μου μιλούσαν, αφεντικά δεν μου δίνουν πλέον, δουλειά. Δεν πειράζει όμως», αναφέρει.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Υπήρχαν άνθρωποι στον δρόμο μου που με βοήθησαν. Είμαι σε μια φάση αρκετά όμορφη αυτή την περίοδο, έχω επιστρέψει στο πατρικό μου στο Μοσχάτο. Έχω φτιάξει και το δωμάτιο της μικρής».

www.protothema.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement