Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή: Καθ΄οδόν ο Γιάννης Ιατρούδης για Πάτρα

Published

on

Η Παναχαϊκή έχει βάλει στο “μάτι” -εδώ και κάμποσο διάστημα- τον 24χρονο επιθετικό Γιάννη Ιατρούδη (γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου 1999), που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στα Χανιά. 

Ο παίκτης σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του gnomip.gr, αλλά και της “Γ”, βρίσκεται καθ΄οδόν για την αχαϊκή πρωτεύουσα με προορισμό τα γραφεία της ΠΑΕ Παναχαϊκή, προκειμένου να συζητήσει και στη συνέχεια να κλείσει θετικά η υπόθεσή του. Ερωτώμενος πόσο κοντά ή πόσο πόσο μακριά βρίσκεται από την Παναχαϊκή, ο νεαρός επιθετικός, απάντησε: “Κάτι παίζει και κάτι υπάρχει…”, χωρίς φυσικά να δώσει περαιτέρω πληροφορίες!.

Ο Γιάννης Ιατρούδης έχει καταγωγή από το Ηράκλειο, πρωτοέπαιξε στην ομάδα Νέων του Εργοτέλη, στη συνέχεια ανέβηκε ένα σκαλί παραπάνω και στην ανδρική ομάδα, όπου έπειτα πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ.

Έπειτα ακολούθησε το ταξίδι στην Ολλανδία και τη Φόλενταμ, για να επιστρέψει στην ΑΕΚ Β, και να ακολουθήσουν Κηφισιά και τα Χανιά πέρυσι αντίστοιχα. Στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 2 έχει 91 συμμετοχές και έχει πετύχει 7 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει κληθεί στην Εθνική Ελλάδας U21 για τους φιλικούς αγώνες εναντίον της Σλοβακίας και του Μαυροβουνίου τον Μάρτιο του 2019 κι έκανε το ντεμπούτο του εναντίον της Σλοβακίας.

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement