Connect with us

Ερασιτεχνικό

Έξι ομάδες το απόλυτο στην Α’ Κατηγορία

Published

on

Διαγόρας, Ατρόμητος, Πανμοβριακός, Αχαϊκή από τον Α’ όμιλο και Εθνικός Π., Αιγείρα/Ακράτα από τον Β’ όμιλο οδηγούν προς στιγμήν την κούρσα

 

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με τη 2η αγωνιστική στους δύο ομίλους.

Από τα δύο ντέρμπι που είχε η αγωνιστική μόνο στο ένα είχαμε νικητή και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ατρόμητο που επικράτησε με 3-0 της Θύελλας Πατρών (Α’ όμιλος). Στο άλλο ντέρμπι ΑΠΣ Πάτραι και Άρης Πατρών πρόσφεραν ωραίο θέαμα όμως αυτό δεν συνοδεύτηκε με την επίτευξη κάποιου τέρματος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της λευκής ισοπαλίας.

Από κει και πέρα ο Διαγόρας Βραχνεΐκων έκανε το δύο στα δύο νικώντας εκτός έδρας τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων με 4-1 και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί στο ντέρμπι κορυφής τον Ατρόμητο Πατρών.

Ο Πανμοβριακός πέρασε το εμπόδιο του Αχαιού (1-3) και διατήρησε το απόλυτο νικών και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί στην έδρα του τη Δόξα Παραλίας.

Η τέταρτη της κορυφής είναι η Αχαϊκή που εντός έδρας επικράτησε με το «φτωχό» 1-0 της Αναγέννησης Πατρών κάνοντας το 2×2. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται την 3η αγωνιστική τον Αχαιό στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς.

Οι ομάδες που δεν έχουν βαθμό στον όμιλο είναι ο Αχαιός, η Αναγέννηση, ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων και ο Ατρόμητος Λάππα.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ

Η διαιτησίας δυστυχώς είναι στα χειρότερά της τα τελευταία χρόνια καθώς οι ρέφερι λιγοστεύουν και η επιτροπή αναγκάζεται να βάζει είτε τους ίδιους και τους ίδιους είτε νέους χωρίς εμπειρία κάνοντας σοβαρά λάθη.

Κάτι παρόμοιο έγινε στην αναμέτρηση της Δόξας Παραλίας με την Δόξα Νιφορεΐκων με τους φιλοξενούμενους να βγάζουν ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της τριάδας των ρέφερι.

Στον Β’ όμιλο τώρα το ντέρμπι ανάμεσα στο Πάτραι και τον Άρη δεν ανέδειξε νικητή. Και οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα είχαν εκκωφαντικές νίκες καθώς οι πράσινοι είχαν επικρατήσει στο ντέρμπι με 4-1 επί του Κεραυνού και οι ερυθρόλευκοι με 7-0 του Αετού Ρίου. Στο μεταξύ τους παιχνίδι κράτησε το ενδιαφέρον των πολλών φιλάθλων μέχρι το τέλος όμως καμία ομάδα δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Εθνικό Πατρών και την Αιγείρα/Ακράτα, που πέτυχαν το 2×2 νικώντας με 3-0 εκτός έδρας τον Δαβουρλή και με το ίδιο σκορ εκτός τον Αετό Ρίου αντίστοιχα, να πιάσουν την κορυφή.

Ο Κεραυνός σημείωσε την πρώτη του νίκη με 3-0 επί του Αχαϊκού και σίγουρα θα είναι από τις ομάδες που θα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε στο πρωτάθλημα.

Τρεις ομάδες έχουν μείνει χωρίς βαθμό αυτές τις δύο αγωνιστικές και αυτές είναι ο Δαβουρλής, τα Καλάβρυτα και ο Αετός Ρίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement