Connect with us

Ερασιτεχνικό

Επέστρεψε και διακρίθηκε o Αρης Θωμάς

Published

on

 

Όλοι γνωρίζουμε την περιπέτεια που πέρασε ο έμπειρος πορτιέρο Άρης Θωμάς όταν τον είχε χτυπήσει το ρεύμα, έπαθε ανακοπή και επανήλθε…

«Μπορεί στην ζωή μας να έχουμε μια άτυχη στιγμή, να κερδίζεις τον θάνατο σε μια μάχη με λίγες πιθανότητες. Πρέπει να σταθείς στα πόδια σου και να κερδίσεις τη δεύτερη ευκαιρία που σου δίνεται. Κέρδισες τη μάχη, σήκω και στάσου στα πόδια σου πιο δυνατός, πιο έτοιμος για να συνεχίσεις με την οικογένεια και τους φίλους σου όσο το δυνατόν περισσότερο», ήταν οι κουβέντες λίγο καιρό μετά το συμβάν.

Ο Θωμάς στάθηκε στα πόδια του και έδειξε ότι η δύναμη που κρύβει μέσα του ο άνθρωπος είναι τεράστια. Ο έμπειρος κίπερ δεν το έβαλε κάτω και όχι απλά σηκώθηκε αλλά βρήκε τη δύναμη να αγωνιστεί ξανά και μάλιστα να είναι ένας εκ των διακριθέντων στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον ΑΠΣ Πάτραι. Ο έμπειρος γκολκίπερ κράτησε «ζωντανό» τον Άρη Πατρών πραγματοποιώντας τρεις σωτήριες επεμβάσεις δίνοντας στην ομάδα του ένα πολύτιμο βαθμό.

Ο Θωμάς νίκησε τον θάνατο δείχνοντας τη δύναμη που κρύβει μέσα του ο άνθρωπος. O Θωμάς είναι εδώ ακόμα πιο δυνατός και θα συνεχίζει να αγωνίζεται για τον ίδιο του τον εαυτό και την οικογένειά του.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement