Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γιώργος Μπαλάσης: «Ήρθε η ώρα να αλλάξει πρόσωπο η πόλη»

Published

on

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση γνωστών, φίλων, συναδέλφων και πολιτών στην πρόσκληση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη του Κ. Σβόλη, Γιώργου Μπαλάση, στο Acera.

«Ευχαριστώ όσους με τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και κουμπάρο μας Ιάσονα Φωτήλα, τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Ε.Π. Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Κουνάβη, τον επόμενο Δήμαρχο της Πάτρας Κωνσταντίνο Σβόλη τον Πρόεδρο μας και υποψήφιο με τον Νεκτάριο Φαρμάκη, Χάρη Τσίτσικα!».
Όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει πρόσωπο η πόλη μας. Εμείς εκεί, κάνουμε την δική μας προσπάθεια. Όμως δεν αρκεί. Το θέμα είναι όλοι να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να αλλάξουμε και στον Δήμο της Πάτρας πολιτική κατεύθυνση. Αν δεν αρπάξουμε την ευκαιρία θα μείνουμε για άλλα 5 χρόνια στην στασιμότητα και την μιζέρια και σε αυτό που μας προέτρεψε από τηλεοράσεως ο απερχόμενος Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης: Να κλείνουμε τα μάτια και να ονειρευόμαστε μια άλλη πόλη…», δήλωσε ο κ. Μπαλάσης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement