Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κ. Σβόλης: «Στο πλευρό των εργαζομένων»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων ζήτησε συνεργασία προς όφελος των δημοτών και της πόλης

Published

on

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» στέκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων, επιθυμώντας τη συνεργασία μαζί τους προς όφελος και των ίδιων και του Δήμου, αλλά και στο τέλος της ημέρας των Πατρινών πολιτών.

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Κώστας Σβόλης, ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 29/9 τους εργαζόμενους του Τομέα Πρασίνου στην περιοχή του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».
Επίσης, επισκέφθηκε τις υπηρεσίες στην οδό Μιαούλη όπου παράλληλα είχε την ευκαιρία και να ξεναγηθεί στο Καταφύγιο. «Ταξιδέψαμε πίσω στον χρόνο σε πολύ δύσκολες και τρομακτικές εποχές της Ιστορίας, η οποία, σημειωτέον, δεν πρέπει ποτέ να γράφεται μονόπλευρα, αλλά πάντα αντικειμενικά, με μοναδικό στόχο την αναζήτηση των πηγών και της αλήθειας», ανέφερε ο κ. Σβόλης.
Επόμενος σταθμός ήταν οι υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων στην Παραλία, εκεί όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Κ. Σβόλης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με εργαζομένους και συμβασιούχους, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά πως «στεκόμαστε στο πλευρό τους και υπερασπιζόμαστε τον δίκαιο αγώνα τους για εργασία».
Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στα Παλαιά Σφαγεία όπου και εκεί αντάλλαξε απόψεις με πολλούς ακόμη εργαζομένους μέσα σε φιλικό κλίμα.
«Η προσπάθειά μας για αλλαγή σελίδας στη Δημοτική Αρχή της Πάτρας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, έχοντας όραμα ένα μοντέλο παραγωγικής συνεργασίας με τους φίλους εργαζόμενους στον Δήμο μας», κατέληξε ο κ. Σβόλης.
Χθες επισκέφθηκε την περιοχή της Αγυιάς μαζί με τους συνεργάτες του, ενώ οι επαφές με τους πολίτες θα κλιμακωθούν τις αμέσως επόμενες μέρες καθώς κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement