Connect with us

Ελλάδα

Στον ανακριτή ο 40χρονος αστυνομικός που βίαζε και εξέδιδε 34χρονη – Νέα καταγγελία από πρώην σύντροφό του

Published

on

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα (04/10) ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι εκβίαζε και εξέδιδε μία 34χρονη από το Καμερούν, ενώ την ίδια ώρα η έρευνα της αστυνομίας στρέφεται και σε μία καταγγελία μίας γυναίκας από την Ρουμανία που φέρεται να είναι η πρώην σύντροφος του φερόμενου δράστη.

Η γυναίκα από τη Ρουμανία, έχει καταγγείλει στις Αρχές ότι είχε παρόμοια κακοποιητική συμπεριφορά και απέναντί της. Η νέα μάρτυρας αναμένεται να καταθέσει την Πέμπτη στις Εσωτερικές Υποθέσεις, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Από το περιεχόμενο των όσων πει θα εξαρτηθεί εάν υπάρξει συμπληρωματική δικογραφία.

Υπενθυμίζεται πως, ο αστυνομικός που υπηρετούσε σε νευραλγικό πόστο στο κέντρο της Αθήνας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, όπως και σύμφωνα με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Ο εφιάλτης της 34χρονης στα χέρια του αστυνομικού – «Απειλούσε πως θα με σκοτώσει ή θα με κλείσει στο ψυχιατρείο»

Σοκ προκαλεί η κατάθεση της 34χρονης γυναίκας από το Καμερούν η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από έναν αστυνομικό.

Στη δικογραφία που σχημάτισαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων αναφέρεται πως της ζητούσε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ εφάπαξ και επιπλέον το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ ανά ημέρα. Λόγω της ισχυρής ψυχολογικής πίεσης που της άσκησε, αναγκάστηκε να ενδώσει παραδίδοντάς του τα ποσά που της ζήτησε.

«Με την παρέλευση του χρόνου οι απαιτήσεις του αυξάνονταν, ισχυριζόμενος ότι τα ζητούσε ανταποδοτικά για την προστασία που της παρείχε. Μάλιστα, προκειμένου να γίνει πιστευτός, χρησιμοποίησε διάφορα απατηλά μέσα, όπως η υπόσχεση γάμου και η νομιμοποίηση της παρουσίας της στην Ελλάδα μέσω των εγγράφων που θα της εξασφάλιζε ένας γάμος μαζί του», τονίζουν οι αστυνομικοί που έκαναν την έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο αστυνομικός την πλησίασε στην περιοχή όπου η ίδια εκδιδόταν. Φορούσε κανονικά τη στολή του και την έπεισε ότι μπορεί να την προστατεύσει και να της βγάλει τα απαραίτητα χαρτιά, ώστε να μην κινδυνεύει να απελαθεί στη χώρα της.

Η ίδια τον πίστεψε, ενώ ξεκίνησε να ζει μαζί του στο ίδιο σπίτι. Στην αρχή, όπως κατήγγειλε, ο αστυνομικός της ζητούσε κάποια λίγα χρήματα, με την πρόφαση ότι ο μισθός του ήταν χαμηλός. Μετά, όμως, άρχισε να παίρνει όλα τα χρήματα, που κέρδιζε η αλλοδαπή γυναίκα.

Δεν άντεξε τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του αστυνομικού, ο οποίος ασκούσε σε βάρος της ψυχολογική και σωματική βία και την βίαζε συστηματικά. Σε μία κίνηση απελπισίας, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού τους με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή της. Τότε, ο ένστολος την προσέγγισε ξανά και ισχυρίστηκε ότι δεν θα την πειράξει ξανά. Η γυναίκα, όμως, τον κατήγγειλε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να συλληφθεί.

Η διαδρομή που «πρόδωσε» τον αστυνομικό – Πώς συνελήφθη

Ροή ειδήσεων

Advertisement