Connect with us

Διεθνή

ΗΠΑ: 5χρονη βιάστηκε και δολοφονήθηκε – Την είχε διώξει η μητέρα της από το σπίτι

Published

on

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως στις ΗΠΑ ένα κοριτσάκι 5 ετών από το Κάνσας βιάστηκε και δολοφονήθηκε σε έναν καταυλισμό αστέγων στο δάσος. Γείτονες δηλώνουν ότι η μητέρα του παιδιού το είχε διώξει μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς τους από το σπίτι τους.

Όπως αναφέρει η New York Post η Zoey Felix βρέθηκε σε βενζινάδικο σοβαρά τραυματισμένη τη Δευτέρα (2/10), σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Τοπέκα. Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και πέθανε.

Το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο WBIW έκανε γνωστό πως ο Mickel W. Cherry, 25 ετών, συνελήφθη την Τρίτη (3/10) και κατηγορήθηκε για φόνο και βιασμό. Η εγγύησή του αγγίζει τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Γείτονες είπαν πως ο ύποπτος είχε ζήσει κάποια στιγμή στο ίδιο σπίτι με τη Zoey, τον πατέρα και την αδελφή της.

Πηγή: Shawnee Co. Department of Corrections

Η μητέρα του παιδιού, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, τους έδιωξε όλους από το σπίτι, πριν από περίπου δύο εβδομάδες, αναγκάζοντάς τους να ζήσουν σε ένα κάμπινγκ. Ακόμα λένε πως η Zoey ζούσε μία ταραχώδη ζωή στο σπίτι της, ενώ πολλές φορές την είχαν δει να κυκλοφορεί χωρίς επίβλεψη. Οι κάτοικοι της περιοχής συνεργάζονταν μεταξύ τους, προκειμένου να την βοηθούν να κάνει μπάνιο, να ντύνεται και να τρώει. Το παιδί όπως όλα δείχνουν δεν πήγαινε ούτε σχολείο.

«Όλοι αγαπούσαν τη Zoey, εκτός από τους γονείς της»

«Αυτό είναι το σπίτι της, ακριβώς εδώ. Είχε έναν, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε ανθρώπους που θα έκαναν τα πάντα για εκείνη» τόνισε μία γειτόνισσα του θύματος και εξήγησε πως η μικρούλα ερχόταν συχνά στο σπίτι της για να φάει, ενώ τριγυρνούσε στην γειτονιά.

Η γειτόνισσα είπε επίσης πως το παιδί την ρωτούσε πάντα για το αν θα μπορούσε να μείνει στο δικό της σπίτι. «Κανονικά όταν ένα παιδί είναι επίμονο να μείνει, κάτι συμβαίνει στο σπίτι».

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως έκαναν πολλές αναφορές στο Τμήμα Παιδιών και Οικογενειών του Κάνσας τις εβδομάδες πριν από τον θάνατό της, αναφέροντας τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι της Zoey, το οποίο δεν είχε τρεχούμενο νερό και ήταν γεμάτο περιττώματα. Αλλά όπως σημείωσαν τίποτα δεν έγινε ποτέ.

Κάνσας δολοφονία παιδιού
Πηγή: gofundme

Πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες, οι γείτονες της Zoey συνειδητοποίησαν ότι είχε φύγει. Συντετριμμένοι έμαθαν ότι δολοφονήθηκε. «Όλοι στο τετράγωνο φρόντιζαν τη Zoey», είπε η Sheryl Tyree, η οποία δεν μένει στη γειτονιά αλλά περνά πολύ χρόνο εκεί. «Όλοι αγαπούσαν τη Zoey, εκτός από τους γονείς της».

Τον Μάρτιο η ανήλικη είχε ξυλοκοπηθεί από την μητέρα της

Με βάση δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, η μητέρα της Zoey ομολόγησε την ενοχή της τον Μάρτιο για άγριο ξυλοδαρμό με θανατηφόρο όπλο που προκάλεσε σωματική βλάβη σε ένα παιδί που γεννήθηκε το 2018. Το παιδί αναγνωρίστηκε με τα αρχικά “Z.F.”

Ροή ειδήσεων

Advertisement